Månedens opskrift

Hver måned løfter vi sløret og forærer endnu en lækker madopskrift til dig, der søger inspiration til hverdag og fest

Tag Krinsens kok med i køkkenet

Tag vores kok med i køkkenet, når du skal trylle og forkæle dig selv, din familie og dine gæster med nye kulinariske oplevelser. 

Til dagligt arbejder vores kokke med et fransk inspireret a la carte kort, hvor der også er plads til mere traditionelle danske retter og hvad årstiden byder på. Hver opskrift herunder bliver brugt i restauranten. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få opskrifterne direkte.

God appetit!

Tips til nem og billig mad

I en tid hvor alt er blevet dyrere, giver vores køkkenchef Søren Sørensen og vores restaurantchef Jan Milton nogle tips til at lave lækker, nem og billig mad til en hel uge. Søren og Jan laver mad til to personer for 210 kr. i alt. Resultatet er 7 skønne og sunde retter. 

God fornøjelse og god appetit. 

Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.

I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.

Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.

Vi ønsker alle en glædelig jul.