Reception

Alt fra fødselsdag til jubilæum

Vi behersker opgaven til fulde

Det er det lokale erhvervsliv, der har stillet os udfordringen, og ifølge deres anbefalinger behersker vi til fulde opgaven. Gennem de sidste par år har vi haft en stigende efterspørgsel på receptioner i forbindelse med blandt andet fødselsdage og jubilæer. Vi er med hele vejen – lige fra modtagelse af gæsterne til registrering af gaver, planlægning af mad og drikke og servering af den afsluttende kaffe.

Afhængigt af hvilken tid på dagen receptionen skal finde sted, skræddersyer vores køkkenchef den gastronomi, som skal følge arrangementet. En snak med vores sommelier lægger grundlaget for, hvilke drikkevarer der skal være til receptionen.

Vi tilbyder flere forskellige lokaler, hvor receptionen kan foregå og vi anbefaler, at du kommer til et møde med vores restaurantchef, hvor du fortæller os dit behov og herudfra kan vi nøje tilrettelægge din reception.

Receptionsbuffet består oftest af små lækre ting som f.eks. fisk, fjerkræ, grønt, mini sandwich, ost og kage. Køkkenchefen benytter sig for det meste af sæsonens råvarer. Her kommer et par forslag til, hvordan buffeten til din kommende reception kunne se ud.

Kontakt os

Hotel Svendborg har her i byen sat standarden for, hvorledes en helt igennem gennemført reception skal forløbe.

Jeg glæder mig til at invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende samtale.

Jan Milton Restaurantchef - Sommelier Hotel Svendborg

Med venlig hilsen

Sales & Event Manager
Jan Milton

Telefon +45 2442 1168