Reception

Alt fra fødselsdag til jubilæum

 Vi behersker opgaven til fulde

Det er det lokale erhvervsliv, der har stillet os udfordringen, og ifølge deres anbefalinger behersker vi til fulde opgaven. Gennem de sidste par år har vi haft en stigende efterspørgsel på receptioner i forbindelse med fødselsdage, jubilæer, mm. Lige fra starten med modtagelse af gæsterne, registrering af gaver, samt buffet og drikkevarer til den afsluttende kaffe, er vi med hele vejen.

Afhængigt af hvilken tid på dagen receptionen skal finde sted, skræddersyer vores køkkenchef den gastronomi som skal følge arrangementet. En snak med vores Sommelier lægger grundlaget for hvilke drikkevarer, der skal være til receptionen.

Vi tilbyder flere forskellige lokaler hvor receptionen kan forgå og anbefaler, at du kommer til et møde med vores restaurantchef, hvor du fortæller os dit behov og herudfra kan vi nøje tilrettelægge din reception.

Receptionsbuffet består oftest af små lækre ting som F.eks. fisk, fjerkræ, grønt, mini sandwich, ost og kage. Køkkenchefen benytter sig for det meste af sæsonens råvarer, her kommer et par forslag hvordan buffeten til din kommende reception kunne se ud.

Kontakt os

Best Western Plus Hotel Svendborg har her i byen sat standarden for, hvorledes en helt igennem gennemført reception skal forløbe

​Jeg glæder mig til at invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen
Restaurantchef Jan Milton
Telefon +45 62 17 62 03​