Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Asparges med hollandaise og håndpillede rejer

maj 2023

Ingrediens liste:

    • 2-3 asparges per person
    • 1 æggeblomme per person
    • 100g smør per person
    • 10g salt
    • 2-3 spiseske eddikesyre/hvidvin eddikesyre
    • 50gram rejer (gerne de forkogte med skald som bliver pillede til 50gram)

Sæt smøren over at smelte. Sæt en gryde med vand over og tilsæt lidt salt i vandet. Klargør rejerne, tjek for tarm og fjern forsigtigt med urtekniv.

Brug en tykbundet gryde til hollandaise. Hæld antal blommer i gryden per person. Pisk Luftigt med salt under lav varme. Tilsæt den smeltet smør lidt af gangen og pas på med varmen. Smag til med syre, salt og hvidstødt peber.

Sæt asparges i det koge vand. Til de bliver flotte grønne, ikke for lang tid heller da de mister sprødheden.

Hæld lidt kogende vand på rejerne og hæld i sigte.

Anret som på foto.

asparges og rejer

Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.

I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.

Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.

Vi ønsker alle en glædelig jul.