Best Western Plus Hotel Svendborg

Renovering 2019-20

Hotel Svendborg har brug for nye faciliteter - hvad betyder det for dig som gæst?

Vi har de seneste år oplevet et stigende antal gæster på Hotel Svendborg. Det er selvfølgelig positivt, men vi har en udfordring – vi er vokset ud af vores rammer!

Derfor udvider vi nu vores restaurant, lounge- og terrasseområde og bygger ny reception og indgang til hotellet. Vi glæder os til at skabe nye rammer, følge tendenserne, hvad der er behov for, og hvad vores gæster ønsker. Og skal Hotel Svendborg fortsat være et attraktivt hotel, kræver det udvidelse og udvikling.

Første etape af byggeriet er slut Hotel Svendborg har nu afsluttet første etape af ombygning af den facade, der vender mod parkeringspladserne. Hotellets parkeringspladser kan benyttes gratis af hotellets gæster – men husk, du skal registrere bilens nummerplade på en tablet i receptionen.

Vi gør dog opmærksom på, at hotellet kun har adgang til et begrænset antal parkeringspladser. Vi henviser derfor til andre parkeringsmuligheder i nærheden af hotellet – Se parkeringsmuligheder ved at klikke på billedet herunder.

Byggeri betyder ny, midlertidig indgang

Fredag den 13. september 2019 begyndte anden etape af byggeriet. Det betyder, at der ikke er ind- og udgang fra vores reception i perioden fredag den 23. september 2019 og frem til den 1. marts 2020. Her er der kun adgang til hotellet via indgangen fra parkeringsområdet på Kedelsmedestræde.

Vores restaurant har åbent som normalt. Vi beklager, at der i den her periode vil være noget byggerod omkring hotellet. Vi beder om jeres forståelse og glæder os til at vise jer de nye flotte rammer til foråret næste år. Skulle der være spørgsmål eller andet, er I altid velkomne til at kontakte os i receptionen.

Hotel Svendborg – nyt, men i tråd med det gamle

I over 60 år har Hotel Svendborg været en del af bybilledet i Svendborg. Selvom det er et gammelt hotel, så sker der hele tiden nyt. Derfor er Hotel Svendborg lige nu i gang med at pynte på faciliteterne, så de 30.000 årlige besøgende sikres en god oplevelse lige fra de parkerer deres bil.

Som i den daglige drift holdes fingeren konstant på pulsen, så man kan være på forkant med, hvad der er behov for, og hvad gæsterne efterspørger, så der fremadrette også kommer mange gæster til Sydfyn. Og skal Hotel Svendborg fortsat være et attraktivt hotel, kræver det engang imellem renovering og ombygning.