Hotel Svendborg

Nyt look, men i tråd med det gamle

Hotel Svendborg – med fingeren på pulsen 

I over 60 år har Hotel Svendborg været en del af bybilledet i Svendborg. Selvom det er et gammelt hotel, så sker der hele tiden nyt. Derfor er Hotel Svendborg lige nu i gang med at pynte på faciliteterne, så de 30.000 årlige besøgende sikres en god oplevelse lige fra de parkerer deres bil.

Som i den daglige drift holdes fingeren konstant på pulsen, så man kan være på forkant med, hvad der er behov for, og hvad gæsterne efterspørger, så der fremadrette også kommer mange gæster til Sydfyn. Og skal Hotel Svendborg fortsat være et attraktivt hotel, kræver det engang imellem renovering og ombygning.

Ombygning færdig – Hotel Svendborg med nyt look

To byggefaser på Hotel Svendborg er slut. Nye, lyse og moderne omgivelser er skabt for ca. 12,5 millioner kroner på byens hotel og konferencecenter. Nu kan der ses tilbage på måneder med byggerod og håndværkerlarm, men hvor hotellet samtidig er lykkedes med at være i fuld drift.

”Vi nåede det, og vi er meget glade og stolte over resultatet. Det viser, at hvis man tackler det rigtigt, så kan det lade sig gøre. Vi har jo bygget om samtidig med, at der var fuld drift på hotellet. Det har vi altid gjort. Også under tidligere byggeprojekter,” fortæller direktør for Hotel Svendborg, Tom Pelle Jensen.