Indhent tilbud på dit næste møde eller din konference

Vi tilpasser vores rammer til jeres møde og konference. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

*Ved klik på Kontakt mig, giver du os tilladelse til at kontakte dig på mail.

Konferencecenter med kursus- og undervisningslokaler som skabt til dig

Best Western Plus Hotel Svendborg er det oplagte valg for kombinationen af hotel og konference sted med fleksible lokaler i alle størrelser, så alt er muligt. Vores mødelokaler er nemlig også velegnet som kursuslokaler, undervisningslokaler og lokaler til afholdelse af alle større møder.

Hos os findes samtidig gode muligheder for oplevelser når i har behov for en pause fra jeres møde eller konference. Med eget gamecenter er der garanteret fælleshygge med billard, bordfodbold og dart. Gæster kan desuden låne en cykel og udforske Svendborg eller det omkringliggende område. Eller kombinér jeres konference med en af de mange events og teambuilding arrangementer som Best Western Plus Hotel Svendborg tilbyder i forbindelse med opholdet. Læs mere om events eller se aktuelle begivenheder der sker mens I befinder jer i Svendborg

Konferencer og oplevelser på Fyn

Drag til den Sydfynske hovedstad, og kom tæt på en sand idyllisk provinsby. Best Western Plus Hotel Svendborg ligger helt centralt i Svendborgs midte, med masser af shopping- og oplevelses-muligheder, samt transportmuligheder med kort afstand. Med eget gamecenter er der garanteret fælles hygge med billard, bordfodbold, dart og meget mere.

Gæsterne kan desuden også låne en cykel og aktivt udforske Svendborg, og det omkringliggende område. Byen byder på mange små historiske gader og hyggelige gemte steder, som bestemt er et besøg værd. Byen er også rig på blå oplevelser, såsom sejlads i det Sydfynske Øhav, dykning, roning og strand. Der findes mange store naturområder med både rigt dyreliv, historiske steder som slotte og godser, og ikke mindst, så er der tid til at fordybe sig i den frie og friske luft.

Kunde gennem 20 år: Et fantastisk hus!

Hvad er det, der gør, at man føler sig hjemme på et hotel? Hvad skal der til for at føle sig godt tilpas og føle sig velkommen og noget særligt? Og hvad er det, der er så særligt ved netop Hotel Svendborg?

Det har Birgitte Vølund spekuleret en del over. Hun har sin egen kursusvirksomhed og er kommet med gæster på Hotel Svendborg i 20 år.

”Det er en kæmpe glæde at komme her hver gang,” fortæller hun og begejstringen kan hun også mærke blandt de kursister og konferencegæster, hun tager med på en tur til Sydfyn.

”Vi føler os så velkomne, og det skyldes den meget, meget store interesse, man mærker fra alle her i huset. Fra hotelchefen til yngste tjenerelev. De kommer alle og spørger: Hvad er det, I laver? Hvem er I? Hvad gør I?”

Birgitte Vølund er så glad for at komme på hotellet i Svendborg, at hun sagde ja til at byde mødeplanlæggere og bookere velkomne i forbindelse med konferencen Planner Days.

”Jeg tror ikke, ”nej” er et ord, der findes i det her hus. Det er altid ”ja, det gør vi med glæde”. Og som gæst er man aldrig til besvær. Nej, alle gør hvad de kan for et godt ophold her. Og det vil jeg bare gerne dele med jer,” slutter Birgitte Vølund, inden de mange planlæggere og bookere blev præsenteret for en række Sydfynske specialiteter.

Konferencehotel med fleksible konferencefaciliteter

Vi byder velkommen til vores konference- og mødeafdeling, hvor vi kan tilbyde 135 værelser og 15 fleksible  konference- og mødelokaler i moderne design fordelt på mere end 3.000 m2. 

I vores største lokale har vi kapacitet til 300 mødedeltagere. Vi har alt i AV-udstyr og loftmonterede VGA projektorer i alle vores mødelokaler. De kan fjernbetjenes sammen med vores loftmonterede lydanlæg. 

Dette erselvfølgelig gratis for vores konferencegæster. Der er naturligvis også gratis trådløst internet til alle vores gæster, samt fri adgang til computer og printer i vores 24 timers åbent businesscenter. Endvidere er morgenmadsbuffet og parkering inkluderet i opholdet.

Konferencehotel og møde – kontakt os

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål – og giver gerne en kop kaffe…

Helle Hodal Key Account Manager Hotel Svendborg

Helle Hodal
Key Account Manager
+45 40 99 41 74
helle@hotel-svendborg.dk

Lise Bisgaard Madsen Hotel- og konferencechef Hotel Svedborg

Lise Bisgaard Madsen
Hotel- og konferencechef
+45 62 17 62 10
lise@hotel-svendborg.dk