Sammen skaber vi din konference i Svendborg på Fyn

Mødelokaler og faciliteter

I årtier har Hotel Svendborg dannet rammen om et utal af konferencer, møder og forskellige firmaudflugter. Vi er et erfarent team, der er klar til at sikre alle et trygt og velfungerende arrangement.

Vi har 225 værelser med 550 senge til rådighed og 15 fleksible konference- og mødelokaler i moderne design fordelt på mere end 3.000 m2. Alle lokaler har top avanceret teknisk udstyr, og vi har personale klar til at guide dig. 

Teambuilding - aktiviteter til mødet og konferencen

Det særlige ved Hotel Svendborg er omgivelserne. Konferencehotellet ligger midt i Svendborg by – tæt på shopping, transport og havn. Vi hjælper gerne med sociale aktiviteter på hotellet eller ude i lokalområdet.

Det er også muligt at booke cykler og lad turen gå ud i det fri langs Svendborgsund, skov og strand. Der er masser af muligheder for at få en ekstra oplevelse med hjem i kufferten.

Skal du afholde bestyrelsesmøde eller generalforsamling?

Se vores eksempel på et vellykket møde med aktiviteter på Hotel Svendborg. 

Hvad siger vores kunder?

Afspil video

"Et fantastisk hus"

Birgitte Vølund, kunde gennem 20 år

“Vi føler os velkomne og mærker en interesse fra alle på hotellet. Fra den yngste tjener til hoteldirektøren.”

Sådan lyder det fra Birgitte Vølund, der har egen kursusvirksomhed og er kommet med gæster på Hotel Svendborg i mere en 20 år.

”Det er en kæmpe glæde at komme her hver eneste gang. Jeg tror ikke, ”nej” er et ord, der findes i det her hus. Det er altid ”ja, det gør vi med glæde”. Og som gæst er man aldrig til besvær. Alle gør, hvad de kan for, at det bliver en godt ophold her.”

"Her er alle nødvendige faciliteter – og i god kvalitet"

Kim Pedersen, arrangør

“De dygtige medarbejdere på hotellet er med til at skabe en stemning, der føles som at komme hjem. Det føles ikke som et fremmed sted.”

Sådan lyder det fra Kim Pedersen, der har booket konferencer på Hotel Svendborg i mere end ti år.

”Hotellets placering midt i byen giver gode muligheder for at komme lidt ud efter en lang og trættende dag. Der er rigeligt med muligheder, og Hotel Svendborgs beliggenhed er bare fuldstændig fantastisk.”

Afspil video

Indhent tilbud på dit næste møde eller din konference

Vi tilpasser vores rammer til jeres møde og konference. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

*Ved klik på Kontakt mig, giver du os tilladelse til at kontakte dig på mail.

Konferencehotel og møde - kontakt os

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål – og giver gerne en kop kaffe. Ring og få en snak med Lise eller Helle i vores konferenceafdeling. Fortæl dem om dine behov og ønsker og så hjælper de dig gerne med at skabe den konference som du ønsker.

Helle Hodal
Key Account Manager
+45 40 99 41 74
helle@hotel-svendborg.dk

Lise Bisgaard Madsen Hotel- og konferencechef Hotel Svedborg

Lise Bisgaard Madsen
Hotel- og konferencechef
+45 62 17 62 10
lise@hotel-svendborg.dk