Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen
Tørsaltet hjort
maj 2023
Ingrediens liste:
- Rødbede pesto
- 200g kogte rødbeder
- 3 fed hvidløg
- 15 g pinjekerner
- 10 g parmesan ost
- 2 spsk. Balsamico
- 1 dl olie
Fremgangsmåde:
Tørsaltet hjort skæres i tynde skiver på pålægsmaskine ca. 1,5 mm 4stk pr person
Butterdej skæres ud i 1×5 cm, pensles med æg og bages i ovnen ved 190 grader i ca. 8-10 min til de bliver gyldne.
Vindruer halveres 6 halve pr person.
Kog rødbederne i en times tid eller indtil de er møre, stik rødbeden med en knivspids, slipper den rødbeden er den færdig.
Skald rødbederne og skær den i mindre stykker, alle ingredienser kommes i en blænder og blændes på nær olien som monteres under vejs til den rette konsistens
Smages til med salt og peber
Urtesalat:
Vi har valgt frisse`salat og rød skovsyre men der selvfølgelig frit valg på alle hylder.
Anretnings forslag:
Hjorten ligges op en tallerken, pesto ligges på i små dutter rundt omkring hjorten.
Druerne placeres ved siden af pestoen, urtesalaten kommes på samt den sprøde butterdej.
Velbekomme.