Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Tørsaltet hjort

maj 2023

Ingrediens liste:

    • Rødbede pesto
    • 200g kogte rødbeder
    • 3 fed hvidløg
    • 15 g pinjekerner
    • 10 g parmesan ost
    • 2 spsk. Balsamico
    • 1 dl olie

Fremgangsmåde:
Tørsaltet hjort skæres i tynde skiver på pålægsmaskine ca. 1,5 mm 4stk pr person

Butterdej skæres ud i 1×5 cm, pensles med æg og bages i ovnen ved 190 grader i ca. 8-10 min til de bliver gyldne.

Vindruer halveres 6 halve pr person.

Kog rødbederne i en times tid eller indtil de er møre, stik rødbeden med en knivspids, slipper den rødbeden er den færdig.

Skald rødbederne og skær den i mindre stykker, alle ingredienser kommes i en blænder og blændes på nær olien som monteres under vejs til den rette konsistens

Smages til med salt og peber

Urtesalat:
Vi har valgt frisse`salat og rød skovsyre men der selvfølgelig frit valg på alle hylder.

Anretnings forslag:
Hjorten ligges op en tallerken, pesto ligges på i små dutter rundt omkring hjorten.

Druerne placeres ved siden af pestoen, urtesalaten kommes på samt den sprøde butterdej.

Velbekomme.