Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Tørsaltet hjort

maj 2023

Ingrediens liste:

    • Rødbede pesto
    • 200g kogte rødbeder
    • 3 fed hvidløg
    • 15 g pinjekerner
    • 10 g parmesan ost
    • 2 spsk. Balsamico
    • 1 dl olie

Fremgangsmåde:
Tørsaltet hjort skæres i tynde skiver på pålægsmaskine ca. 1,5 mm 4stk pr person

Butterdej skæres ud i 1×5 cm, pensles med æg og bages i ovnen ved 190 grader i ca. 8-10 min til de bliver gyldne.

Vindruer halveres 6 halve pr person.

Kog rødbederne i en times tid eller indtil de er møre, stik rødbeden med en knivspids, slipper den rødbeden er den færdig.

Skald rødbederne og skær den i mindre stykker, alle ingredienser kommes i en blænder og blændes på nær olien som monteres under vejs til den rette konsistens

Smages til med salt og peber

Urtesalat:
Vi har valgt frisse`salat og rød skovsyre men der selvfølgelig frit valg på alle hylder.

Anretnings forslag:
Hjorten ligges op en tallerken, pesto ligges på i små dutter rundt omkring hjorten.

Druerne placeres ved siden af pestoen, urtesalaten kommes på samt den sprøde butterdej.

Velbekomme.

Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.

I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.

Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.

Vi ønsker alle en glædelig jul.