Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen
Brandade af torsk fra Langelandsbæltet med tomat, salater og ristede kapers
September 2019
Du skal bruge:
200 g torsk saltes
100 g kartofler
1 dl mælk
4 fed hvidløg
20 g reven svendbo
½ spsk. olivenolie
Hvid peber
Salt
Stegte kapers
Sherrytomater i kvarte drysset med salt, peber.
Torsken koges i godt saltet vand. Mælken koges med hvidløgsfeddene. Kartoflerne koges møre i vand. Blend mælken med hvidløget. Mos kartoflerne og tilsæt hvidløgsmælken og osten, til det har en fin konsistens. Træk torsken i stykker og vend den i sammen med olivenolien. Smag til med salt og hvid peber.
Anret på tallerken og pynt med lidt salater og tomatrelish.
Velbekomme.
![](https://hotelsvendborg.dk/wp-content/uploads/2020/01/chefs-hat-sml-150x150.jpg)
![Brandade af torsk fra Langelandsbæltet med tomat, salater og ristede kapers](https://hotelsvendborg.dk/wp-content/uploads/2019/09/2019-09-liste-brandade-torsk-1.jpg)