Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Brandade af torsk fra Langelandsbæltet med tomat, salater og ristede kapers

September 2019

Du skal bruge:

200 g torsk saltes
100 g kartofler
1 dl mælk
4 fed hvidløg
20 g reven svendbo
½ spsk. olivenolie
Hvid peber
Salt
Stegte kapers
Sherrytomater i kvarte drysset med salt, peber.

Torsken koges i godt saltet vand. Mælken koges med hvidløgsfeddene. Kartoflerne koges møre i vand. Blend mælken med hvidløget. Mos kartoflerne og tilsæt hvidløgsmælken og osten, til det har en fin konsistens. Træk torsken i stykker og vend den i sammen med olivenolien. Smag til med salt og hvid peber.

Anret på tallerken og pynt med lidt salater og tomatrelish.

Velbekomme.

Brandade af torsk fra Langelandsbæltet med tomat, salater og ristede kapers