Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Brandade af torsk fra Langelandsbæltet med tomat, salater og ristede kapers

September 2019

Du skal bruge:

200 g torsk saltes
100 g kartofler
1 dl mælk
4 fed hvidløg
20 g reven svendbo
½ spsk. olivenolie
Hvid peber
Salt
Stegte kapers
Sherrytomater i kvarte drysset med salt, peber.

Torsken koges i godt saltet vand. Mælken koges med hvidløgsfeddene. Kartoflerne koges møre i vand. Blend mælken med hvidløget. Mos kartoflerne og tilsæt hvidløgsmælken og osten, til det har en fin konsistens. Træk torsken i stykker og vend den i sammen med olivenolien. Smag til med salt og hvid peber.

Anret på tallerken og pynt med lidt salater og tomatrelish.

Velbekomme.

Brandade af torsk fra Langelandsbæltet med tomat, salater og ristede kapers

Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.

I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.

Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.

Vi ønsker alle en glædelig jul.