Sommerfest 2024

Vi har lokationen til ethvert arrangement

Event- og festlokaler i smukke omgivelser 

Svendborg er en unik kombination af by, havnemiljø, natur og charme, som skaber de ideelle rammer til afholdelse af særlige begivenheder og arrangementer. Fra mindre til større fester – vi har lokalet til dig.

Skal du holde årets sommerfest?

Sider du i et festudvalg på din arbejdsplads, eller har du ansvaret for jeres arrangementer i firmaet eller i jeres forening? Så kunne vi godt tænke os at invitere dig på en kop kaffe på Hotel Svendborg, og lytte til dine ønsker og behov for det næste arrangement.

Vi har både interne og eksterne lokationer, som giver dig mange muligheder til jeres fest. Vi står klar til at hjælpe jer med årets sommerfest, som I sent vil glemme. Tøv ikke med at kontakte os og lad os høre, hvornår du vil mødes til en uforpligtende snak om jeres kommende fest. 

Jan Milton Restaurantchef - Sommelier Hotel Svendborg

Event i Rundbuehallen

Hold jeres næste arrangement i Rundbuehallen på havnen i Svendborg i industrielle omgivelser med masser af atmosfære og mange muligheder. En særlig begivenhed kræver en speciel lokation. Se mere her. 

Event i det Maritime Center

Hold jeres næste event i de maritime og enestående omgivelser midt i havnen i Svendborg. En stemningsfuld ramme til firmafester, kundearrangementer, privat fester og meget mere. Se mere her.