Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Stegt gravad laks med syrnet salat og sennepscreme

Oktober 2019

Gravad laks:
Gnides med stødt fennikel. Drysses derefter med salt, sukker og lidt knust enebær.

Sennepscreme:
1 spsk. knust sort peber, 1dl. hvidvin. 2 dl hyldeblomst saft. ½ spsk. knust tørret estragon. 5 skalotteløg, hakket. 5 spsk. hakket frisk dild.1 l pisket 38% cremefraiche. 3 spsk. dijon sennep. 2 spsk. honning. 2 spsk. citronsaft.

Knas:
150 g smør, 150 g mel, 300 g sukker, 6 æggehvider, 2 tsk. hakket rosmarin. Alle ingredienserne blandes sammen. Lad massen stå et par timer på køl. Dejen sættes ud på en bageplade i små stykker.

Anretning:
Laksen vendes hurtigt på en hed pande og anrettes med plukket salat, knas, sprød marineret fennikel og limecreme.

Stegt gravad laks

Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.

I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.

Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.

Vi ønsker alle en glædelig jul.