Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Valnøddekage

Marts 2019

En lækker og nem kage der hverken kræver mange ingredienser eller lang tid at lave – Det lyder godt ikke? Vores valnøddekage er en hurtig kage, der passer til de fleste menuer eller blot som lidt sødt til eftermiddagskaffen. Prøv dem sammen med syltede bær for at fuldende oplevelsen.

Du skal bruge:

80 g flormelis
100 g smør
4 æg
100 g mel
150 meget finthakkede valnødder
100 g hvid chokolade

Chokoladen sættes til smeltning i vandbad og æggene deles forsigtigt i hvider og blommer. Blødgjort smør og flormelis piskes hvidt og derefter tilsættes æggeblommerne én ad gangen og massen piskes luftig. Rør melet og de finthakkede valnødderne forsigtig i med en ske. Tilsidst piskes æggehviderne stive og vendes i massen.

Smør en kageform på 20 cm i diameter, og hæld massen op i. Bages i en 180°c grader varm ovn i ca. 20 min.

Når kagen er nedkølet, Overtræk så kagen med den smeltede chokolade. Kagen kan serveres med syltede skovbær.

Velbekomme.

Valnøddekage

Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.

I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.

Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.

Vi ønsker alle en glædelig jul.