Sommerbuffet

Nyd sommeren midt i Svendborg

Buffet – spis hvad du kan!

I sommerdagene byder vores køkkenteam på en lækker sommerbuffet, lavet på udsøgte friske råvarer. Spis middagen i Restaurant Krinsen med mulighed for at nyde solens stråler udenfor på vores hyggelige terrasse.

Klik og se buffet

Buffeten består af et stort udvalg af både forretter, hovedretter og desserter.

Koldt

  • Koldrøget laks med safrandressing og grønt
  • Bagt fisk med pesto på syrlig kål (kold)
  • Carpaccio med olie-eddike, salat og parmesanost
  • Spegeskinke af Fynsk gris med aioli og marineret fennikel

Salater

  • Den grønne salat med krydderurtedressing, syltede og tørrede lækkerier
  • Sommerenskartoffelsalat
  • Speltsalat med spinat, bær og melon
  • Tomatsalat med feta, rødløg og olie eddikedressing

Varmt

  • Hvidvinscreme
  • Skysauce
  • Langtidstegt kalv
  • Kylling
  • Krydderstegt svinefilet
  • Nye kartofler
  • Råstegte kartofler

Vegetar

  • Rødbedebøffer med ristede grønsager

Dessert

  • 3 slags oste med oliven og kompot
  • Tiramisu
  • Isbar med diverse krymmel mm.

OBS: Vi tager forbehold for ændringer i menuen

Koldt

  • Graved laks med rævedressing
  • Mini rejesalat
  • Vores fjerkræsalat med frisk ananas og bacon
  • Parmaskinke med melon og pesto

Salat

  • Den grønnesalat med rød dressing og tørrede og syltede lækkerier
  • Linsesalat
  • Pastasalat vendt med alt godt fra haven
  • Broccolisalat

Varmt

  • Svampesauce
  • Spinatcreme
  • Langtidsstegt okse
  • Kalkunbryst
  • Krydrede frikadeller
  • Nye kartofler
  • Fløde kartofler

Vegetar

  • Fyldt peberfrugter med tomatsauce og ris

Dessert

  • 3 slags oste med oliven og kompot
  • Chokoladekage med vaniljecreme
  • Is bar med diverse krymmel mm.

OBS: Vi tager forbehold for ændringer i menuen

Koldt

  • Kold fisketerrin med syrlige grønsager og brøndkarsedressing
  • Røget gris med hjertesalat
  • Mousse af fjerkræ på sprød crouton
  • Finger wraps med tun

Salat

  • Salat med chia vendt med kål, grønt og æbler
  • Kartoffelsalat af nye kartofler vendt i skyr med purløg
  • Den grønnesalat med dressing, tørrede og syltede lækkerier
  • Bønnesalat med rødløg, bacon, feta og olie eddikedressing

Varmt

  • Rødvinssauce
  • Bearnaise
  • Kalv
  • Gris
  • Kyllingevinger i barbecue
  • Pommes gigant
  • Pommes rissolles

Vegetar

  • Grønsager bagt i filodej hertil pimentsauce og ristede bønnemix

Dessert

  • 3 slags oste med oliven og kompot
  • Trifli
  • Isbar med diverse krymmel mm.

OBS: Vi tager forbehold for ændringer i menuen

Priser

Pris pr. kuvert DKK 268,-
Børn u/12 år DKK 135,-
Én tallerken med mad fra buffeten DKK 150,-

Sommermenuen er gældende juni, juli og august 2020.
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30.
OBS: Enkelte dage serveres en 2-retters menu istedet. Spørg betjeningen herom.

Ring og bestil bord i restauranten på telefon +45 62 17 62 03

– Vi glæder os til at se dig.

Bestil bord

Husk at bestille bord på telefon +45 62 17 62 03.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Åbningstider

Morgenservering
Mandag – fredag kl. 6.30 – 9.30
Lørdag kl. 7.00 – 10.00
Søndag kl. 7.30 – 10.30.

Frokostservering
Mandag – lørdag kl. 12.00 – 15.00

Aftenservering
Mandag – lørdag kl. 18.00 – 21.30

Menukort