Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Tuntatar

Januar 2023

Tatar af tun med avocado, syltede løg og frissesalat, sesamolie. 

  • 100 gr. rød tun skæres i små tern.
    (Det er frossen rød tun, der er anvendt i retten som er optøet på køl).
  • Mariner med 1spsk riseddike, 2 spsk sesamolie og 2 spsk sojasauce  
    i 4-5 minutter
  • 1/2 avocado skæres i små tern.

Syltede rødløg

  • 1-2 pillede rødløg skæres i både af 0,5cm
  • 1dl eddike
  • 1dl sukker

Eddike og sukker koges op og det hældes over de snittede løg derefter kommes på køl 

Anretning

Læg avocadobunden på tallerkenen, læg tuntataren og rødløget ovenpå.
Vi pynter med frissesalat og til sidst lidt sesam.

Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.

I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.

Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.

Vi ønsker alle en glædelig jul.