Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Tuntatar

Januar 2023

Tatar af tun med avocado, syltede løg og frissesalat, sesamolie. 

  • 100 gr. rød tun skæres i små tern.
    (Det er frossen rød tun, der er anvendt i retten som er optøet på køl).
  • Mariner med 1spsk riseddike, 2 spsk sesamolie og 2 spsk sojasauce  
    i 4-5 minutter
  • 1/2 avocado skæres i små tern.

Syltede rødløg

  • 1-2 pillede rødløg skæres i både af 0,5cm
  • 1dl eddike
  • 1dl sukker

Eddike og sukker koges op og det hældes over de snittede løg derefter kommes på køl 

Anretning

Læg avocadobunden på tallerkenen, læg tuntataren og rødløget ovenpå.
Vi pynter med frissesalat og til sidst lidt sesam.