Teambuilding og aktiviteter

Events og aktiviteter sammen med dit møde eller din konference

Ud over det faglige på konference vil vi rigtig gerne være med til at sørge for, at alle deltagere får en bid af smukke Sydfyn med hjem. 

En aktivitet kan være et supplement til det faglige budskab, eller det kan være et hyggeligt pusterum fra mødelokalerne. Vores placering midt i byen – og med fem minutters gang til havn og Svendborgsund – giver os unikke muligheder for at skabe nogle anderledes oplevelser, der passer lige netop jer.

Prøv vores populære Gastronomiske Rally, som er en række smags- og sanseoplevelser, hvor deltagerne samtidig stilles en række spørgsmål og opgaver. Det er et rally, hvor øjne, hjerne, og smagsløg udfordres. Øjnene sender et signal til hjernen, der igen signalerer til mund og gane, hvad den kan forvente. Det spændende er så, om der er overensstemmelse?

Man bliver guidet igennem smagsoplevelser, hvor deltagerne skal prøve at gætte hvad det er for noget, og hvor det oprindeligt kommer fra. En historie med udfordringer til hjernens nærhukommelse. Deltagerne skal forbi en række stationer med hver sin historie og smagsoplevelse. Der skal både prøves våde varer hos de hyggelige lokale restauratører, der skal smages produkter fra lokale råvareproducenter, og så skal deltagerne forbi de spirende lækkerier i hotellets urtehave.

En Gastronomisk Event på 2 1/2 time, der giver deltagerne socialt fællesskab, masser af grin og en anderledes oplevelse med hjem til hverdagen.

Alle kan være med både fysisk og aldersmæssigt. Vinderholdet kåres under middagen på hotellet om aftenen. Gastronomisk Rally er Hotel Svendborgs mest populære event.

Pris pr. person 250,-

Gastronomisk event
Gastronomisk event

Tilbered jeres egen middag med hjælp fra hotellets kokketeam.

I skal selvfølgelig også selv lave velkomstdrink og ved blindsmagning udvælge vinene til middagen – med kyndig hjælp fra hotellets tjenerteam. Og for at det ikke skal være løgn, laver I også selv borddekorationer og dækker et smukt bord. Et sjovt og festligt indslag til jeres møde- eller konference på Hotel Svendborg. Velbekomme.

Hvad siger deltagerne selv:

I forbindelse med vores salgsmøde skulle vi bruge en social aktivitet sidst på dagen, som alle 42 deltagere kunne være med i. Hotel Svendborg anbefalede Kok Amok, og vi blev i den grad ikke skuffet. Her var læring, sjov, konkurrence og samarbejde i et, og det er for alle! Kok Amok havde alt det, vi søgte, og aktiviteten fik stor ros i den efterfølgende deltagerevaluering af salgsmødet.”

– Markedschef Erik Nielsen fra Kohberg.

KOK AMOK Teambuilding
Teambuilding aktivitet på Hotel Svendborg

Byvandring - guidet tur gennem Svendborg

En byvandring er en god måde at bryde mødet på, få frisk ilt til hjernen og ikke mindst høre en spændende fortælling om Svendborg Bys historie. Oplev den sydfynske hovedstad på nye måder eller for første gang, når dygtige guider fra Svendborg Museum lukker op for kendte og ukendte sider af den lokale historie. Byvandringerne har temaer for enhver – sex, krig eller søfart:

Svendborg besat

Fra 9. april 1940 til 5. maj 1945 var Danmark og Svendborg besat af tyske styrker under 2. verdenskrig. Det var fem år med usikkerhed, hylende sirener, skibssabotager og skud i natten. Gå med på en byvandring i besættelsestidens Svendborg, der byder på clearingdrab, modstandskamp og dagligliv.

Søfartens Svendborg - Mærsk, matroser og matroner

Svendborg er et af de største danske søfartssamfund – både før og nu. I byvandringen fortælles om søfartens udvikling fra små buttede jagter til skonnerter og dampskibe. Vigtigst af alt, fortælles der om de skæbner, der var knyttet til vandet – fra kaptajner til sømandsenker.

Sex til alle tider - fra klosterliv til kollektiv

Få seksualitetens historie fortalt fra Svendborg, når vi skal bagom den sydfynske idyl. Hør historier om dedikerede blottere, opfindsomme søfolk og helt almindelige mennesker, der gør det, mennesker har gjort til alle tider. Børn bør være ledsaget af en voksen.

Hver byvandring varer 1 1/2 time. Deltagelse er gratis.
Læs mere på Svendborg Museums hjemmeside

Sejlskibsbroen i Svendborg
Salig Simons Gård

Kom med på en guidet værtshustur i Svendborg. En 2-timers oplevelse med besøg på nogle af byens utallige værtshuse – guidet af etnolog Karen Elberg. En sjov og anderledes aktivitet, der er velegnet til private selskaber samt personale- og foreningsarrangementer.

Værtshustur og teambuilding

For år tilbage var markedspladsen stedet, hvor den lokale producent mødte sine kunder, men i takt med den teknologiske udvikling er begrebet markedsplads blevet noget man i højere grad forbinder med den digitale verden.

”Den Sydfynske Markedsplads” er forsøget på at genskabe forbindelsen mellem den lokale producent og kunden. Her er der mulighed for at dufte og smage. Og ved at mærke produktet og møde producenten kan der skabes inspiration, dialog og oplevelser. Vi omdanner hotellets Atriumgård til “Den Sydfynske Markedsplads”, hvor otte lokale producenter mødes og præsenterer fx deres egne oste, vine, snapse, spegepølser, øl eller brød.

Atriumgården på Hotel Svendborg

Hold jeres egen oktoberfest eller sømandsfest i Maritimt Center på havnen – fem minutters gang fra Hotel Svendborg. Vi sørger for at der bliver pyntet op til netop jeres fest – om det er sømandstema, oktoberfest eller afterski.

Maritimt Center ligger i det bevaringsværdige havnepakhus fra 1872 – lige ved siden af Ærøfærgens anløb i Svendborg Havn. Her er det ikke unormalt, at søulke i røjsere og store sweatre viger pladsen for mødedeltagere i jakkesæt, når der dækkes op til fest i det gamle, smukke jolleværft. 

Læs mere på Maritimt Centers hjemmeside.

Fest i Maritimt Center Danmark

Studio Flow Yoga tilbyder morgenyoga for gæster på Hotel Svendborg. Yoga foregår i Bagergade 16, baghuset – blot 100 meter fra hotellet.

Spørg os for tidspunkter og priser.

Læs mere på Studio Flow Yogas hjemmeside.

Morgenyoga

Hiv med i tovene og stå til rors, mens skibet drives frem af vinden. Svendborgsund ligger et stenkast fra hotellet og venter. Hold jeres møde om bord på et fantastisk sejlskib eller brug tiden til ren afslapning. Der er mange fordele ved at rive et par timer ud af kalenderen. Ryst personalet sammen – alle deltager i sejladsen, og det kræver teamwork. Det ideelle afbræk til en konference i Svendborg – frisk luft og ny energi til det fortsatte arbejde. 

  • Læg til på en af de små sydfynske øer. Gå en tur og nyd naturen. 
  • Fordel deltagerne på to skibe og tag en kapsejlads. 
  • Sørg for forskellige frilufts- eller teambuildingaktiviteter undervejs. 
  • Lyt til levende musik ombord. 
  • Tag fiskegrej med.

Når sulten nærmer sig, fremtryller skibets kok nogle lækre anretninger fra kabyssen. Nyd en fler-retters menu eller det store kolde bord i skibets rummelige salon. Det er også muligt med en lækker buffet serveret på dækket eller et hurtigt måltid med frisksmurte sandwich. Tag et stop på en strand, grillen er klar og barbecuen venter. Mulighederne er mange, og vi hjælper med at skrue det hele sammen til en fantastisk dag.

maritimt-sejlskib Svendborg
maritimt-sejlskib i Svendborg

Indhent tilbud på dit næste møde eller din konference

Vi tilpasser vores rammer til jeres møde og konference. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

*Ved klik på Kontakt mig, giver du os tilladelse til at sende dig vores månedslige brev med gode tilbud.

Konferencehotel og møde – kontakt os

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål – og giver gerne en kop kaffe. Ring og få en snak med Lise eller Helle i vores konferenceafdeling. Fortæl dem om dine behov og ønsker og så hjælper de dig gerne, med at skabe den konference du ønsker.

Helle Hodal Key Account Manager Hotel Svendborg

Helle Hodal
Key Account Manager
+45 40 99 41 74
helle@hotel-svendborg.dk

Lise Bisgaard Madsen Hotel- og konferencechef Hotel Svedborg

Lise Bisgaard Madsen
Hotel- og konferencechef
+45 62 17 62 10
lise@hotel-svendborg.dk