Teambuilding

Events og aktiviteter i forbindelse med din konference

Som mødedeltager på Best Western Plus Hotel Svendborg mener vi også at man bør opleve det smukke Sydfyn. En event kan være understøttende i forhold til mødets budskab eller blot et hyggeligt pusterum fra mødelokalerne. Vi tilbyder anderledes oplevelser som skabes med udgangspunkt i vores placering midt i Svendborg by – 5 minutters gang fra Svendborg havn. Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål, kontakt konference og event kontoret.

Byvandring – guidet tur gennem Svendborg

En byvandring er en god måde at bryde mødet på og få frisk ilt til hjernen. Og ikke mindst høre en spændende fortælling om Svendsborg Bys historie. Oplev Svendborg på nye måder eller for første gang, når dygtige guider fra Svendborg Museum lukker op for kendte og ukendte sider af den lokale historie. Byvandringerne har temaer for enhver – sex, krig og søfart.

Hver byvandring varer 1,5 time og starter kl. 16:30 ved Wessels Trappe op mod Vor Frue Kirke på Torvet.
Deltagelse er gratis.

Svendborg Besat
Fra 9. april 1940 til 5. maj 1945 var Svendborg besat af tyske styrker. Det var fem år med usikkerhed, hylende sirener, skibssabotager og skud i natten. Gå med på en byvandring i besættelsestidens Svendborg, der byder på clearingdrab, modstandskamp og dagligliv.

Søfartens Svendborg – Mærsk, matroser og matroner
Svendborg er et af de største danske søfartssamfund både før og nu. I byvandringen fortælles om søfartens udvikling fra små buttede jagter til skonnerter og dampskibe. Vigtigst af alt, fortælles om de skæbner, der var knyttet til vandet – fra kaptajner til sømandsenker.

Sex til alle tider – fra klosterliv til kollektiv
Få seksualitetens historie fortalt fra Svendborg, når vi skal bagom den sydfynske idyl. Hør historier om dedikerede blottere, opfindsomme søfolk og helt almindelige mennesker, der gør det, mennesker har gjort til alle tider. Børn bør være ledsaget af en voksen.

Besøg Svendborg Museums hjemmeside

Salig Simons Gård
Sejlskibsbroen i Svendborg

Den sydfynske markedsplads

For år tilbage var markedspladsen stedet, hvor den lokale producent mødte sine kunder, men i takt med den teknologiske udvikling er begrebet markedsplads blevet noget man i højere grad forbinder med den digitale verden.

Vi ønsker med ”Den sydfynske markedsplads”, at genskabe forbindelsen mellem den lokale producent og kunden, hvor muligheden for at dufte, smage, og det at kunne mærke produktet skaber inspiration og dialog. Vi omdanner hotellets Atriumgård til “Den sydfynske markedsplads” her mødes 8 lokale producenter for eksempel Aqua Vitae, Gundestrup Mejeri og Bryghus.

Atriumgården

Fest i Maritimt Center på havnen i Svendborg

Hold jeres egen oktoberfest eller maritime fest i Maritimt Center på havnen i Svendborg. Vi sørger for skisokker, og der er pyntet op med alt hvad hjertet begære til oktoberfest eller afterskiparty.

Maritimt Center befinder sig i det bevaringsværdige havnepakhus fra 1872, der ligger lige ved Ærøfærgens anløb i Svendborg Havn. Her er det ikke unormalt, at søulke i røjsere og store sweatre viger pladsen for mødedeltagere i jakkesæt, når der dækkes op til fest i det gamle, smukke jolleværft. 

Besøg Maritimt Centers hjemmeside

Fest i Maritimt Center Danmark

Gastronomisk event - rally gennem Svendborg

Et Gastronomisk Rally  er en række smags- og sanseoplevelser, hvor deltagerne samtidig stilles på en række prøver. Det er et rally, hvor øjne, hjerne, mund, gane og mave udfordres. Øjnene sender et signal til hjernen, der igen signalerer til mund og gane, hvad den kan forvente. Det spændende er så, er der overensstemmelse?

Man bliver guidet igennem nogle smagsoplevelser, hvor man sluttelig skal bestemme oprindelse m.v. En historie, hvor hjernens nærhukommelse udfordres. 5 stationer med hver sin historie og smagsoplevelse og 1 station med lidt historie. En 2½ times Gastronomisk Event der er så spændende, at den er slut, næsten før den er begyndt.

Efter afslutning på jeres konference på dag 1, mødes alle kursister i hotellets Atriumgård, hvor vi informerer om de næste 2 timers Gastronomisk Rally. Kursisterne bliver delt op i hold, som skal ud i Svendborgs hyggelige gader. En gruppe starter fx på Dues Vinhus og smager på en god vin, videre til Børsen og Martha Stuen, hvor der smages på “Martha Portvin”, derefter besøg i Borgerforeningen hvor der skal smages og gættes på 5 forskellige oste. Grupperne kommer også forbi Hotel Svendborg, hvor der skal gættes på 10 forskellige krydderurter.

Alle steder vil der være spørgsmål, og vinderholdet kåres under middagen på hotellet om aftenen. Under dette event viser vi hyggelige Svendborg frem, kursisterne smager på lækre fødevarer og alle kan være med, både fysisk og aldersmæssigt. Gastronomisk Rally er Hotel Svendborgs mest populære event.

Pris pr. person 230,-

Gastronomisk event
Gastronomisk event

KOK-amok - når oplevelsen skal være i centrum

Tilbered jeres egen middag med hjælp fra hotellets kokketeam.

I skal selvfølgelig også selv lave jeres velkomstdrink og ved blindsmagning udvælge vinene til middagen, med kyndig hjælp fra hotellets tjenerteam. Og for at det ikke skal være løgn, laver I også selv borddekorationer og dækker et smukt bord. Et sjovt og festligt indslag på jeres møde- og konferencedag på Best Western Plus Hotel Svendborg. Velbekomme.

Det siger vores gæster, da Kohberg afholdte salgsmøde på BW Plus Hotel Svendborg og valgte at bruge KOK-amok som event på dagen.

I forbindelse med vores Kick off 2018 salgsmøde skulle vi bruge en social aktivitet sidst på dagen som alle 42 deltagere kunne være med i. Hotel Svendborg anbefalede ”Kok Amok” og vi blev i den grad ikke skuffet. Her var læring, sjov, konkurrence og samarbejde i et og det for alle! Kok Amok havde alt det vi søgte og aktiviteten fik stor ros i den efterfølgende deltagerevaluering af salgsmødet.”
– Markedschef Erik Nielsen fra Kohberg

Kunne du tænke dig et KOK-amok event til dit næste arrangement? Ring og hør nærmere i konferenceafdelingen på telefon +45 6217 6210 eller book på mail booking@hotel-svendborg.dk.

 

KOK AMOK Teambuilding

Morgen yoga

Studio Flow Yoga tilbyder morgen yoga for gæster på Best Western Plus Hotel Svendborg. Yoga foregår i Bagergade 16, baghuset – blot 100 meter fra hotellet.

Tirsdag og torsdag 7.00 – 8.00
Onsdag og fredag 7.30 – 8.30

Pris for gæster på Best Western Plus Hotel Svendborg: kr. 80,00 (normalpris kr. 100,00). Kontakt Ulla Steen, yoga@ullasteen.dk, telefon +45 29 82 75 99

Besøg Studio Flow Yogas hjemmeside

Morgenyoga

Sejlture på gamle træskibe - en enestående oplevelse

Hal med i tovene og stå til rors, mens skibet drives frem af vinden. Hold mødet om bord eller brug tiden til ren afslapning. Fordelene ved at rive et par timer ud af kalenderen er mangfoldige. Ryst personalet sammen – alle deltager i sejladsen, og det kræver teamwork. Det ideelle afbræk til en konference i Svendborg – frisk luft og ny energi til det fortsatte arbejde. 

Mulighederne er lige så mange som idéerne, når det handler om oplevelser og aktiviteter: 

  • Læg til på en af de små danske øer. Gå en tur og nyd naturen. 
  • Del deltagerne på 2 skibe og arranger en kapsejlads. 
  • Indlæg forskellige frilufts- eller teambuildingaktiviteter i programmet. 
  • Lyt til levende musik ombord. 
  • Tag fiskegrej med.

Når sulten nærmer sig fremtryller skibets kok lækre anretninger fra kabyssen. Nyd en flerretters menu eller det store kolde bord i skibets rummelige salon. En lækker buffet serveret på dækket eller et hurtigt måltid med lækre sandwich. Tag ind på stranden, grillen er klar og barbecuen venter.

Værtshuse i Svendborg – kulturhistorisk pub crawl med guide

Guidet værtshustur i Svendborg. En 2-timers tur med indlagte værtshusbesøg, guidet af etnolog Karen Elberg. Velegnet for private selskaber samt personale- og foreningsarrangementer.

Indhent tilbud på dit næste møde eller din konference

Vi tilpasser vores rammer til jeres møde og konference. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

*Ved klik på Kontakt mig, giver du os tilladelse til at sende dig vores månedslige brev med gode tilbud.

Konferencehotel og møde – kontakt os

Er er altid klar til at svare på dine spørgsmål – og giver gerne enkop kaffe. Ring og få en snak med Lise eller Helle i vores konferenceafdeling. Fortæl dem om dine behov og ønsker og så hjælper de dig gerne, med at skabe den konference du ønsker.

Helle Hodal Key Account Manager Hotel Svendborg

Helle Hodal
Key Account Manager
+45 40 99 41 74
helle@hotel-svendborg.dk

Lise Bisgaard Madsen Hotel- og konferencechef Hotel Svedborg

Lise Bisgaard Madsen
Hotel- og konferencechef
+45 62 17 62 10
lise@hotel-svendborg.dk