Skal du afholde bestyrelsesmøde eller generalforsamling?

Få inspiration til et vellykket arrangement på Hotel Svendborg

Står du og skal arrangere jeres næste bestyrelsesmøde eller generalforsamling? Her kommer vores bud på, hvordan det på Hotel Svendborg bliver et særdeles vellykket arrangement:

Ankomst:

Kommer du i bil? – Vi er placeret fem minutter fra motorvejen og tilbyder 70 gratis parkeringspladser ved hotellet og yderligere pladser fem minutters gang fra hotellet. Kommer du med toget? – Vi er fem minutters gang fra tog- og busstation.

Lokaler:

Vi tilbyder 15 fleksible mødelokaler med plads til 300 deltagere i det største lokale. 

Program

Dag 1:

Vi byder jer velkommen med den sydfynske morgenbuffet – serveret ved mødelokalet: Økologisk kaffe/te, hjemmebagt brød, pålæg, ost fra Gundestrup Mejeri, den klassiske sydfynske brunsviger og frugt fra den sydfynske baghave.

Møde:

Deltagerne begynder mødet med adgang til isvand og økologisk kaffe/te i lokalet.

Evt. ledsagertur:

Vi anbefaler en tur med guide i Svendborgs bymidte – nærmere bestemt latinerkvarteret. Her kan I bl.a. besøge det kunstner-ejede galleri, Galleri Q. Formiddagen afsluttes med frokost på den franske bistro Salig Simons Gaard. Herefter er der tid på egen hånd til at udforske handelslivet i Svendborg.

Vi kan også anbefale en tur til Skårupøre Vingaard, hvor I kan få et indblik i årets gang hos den lokale vinproducent – samt smage på vinen i forbindelse med en frokost i vinmarkerne.

Frokost:

I hotellets restaurant får mødedeltagerne serveret en tallerken-/portionsanrettet frokost – inspireret af årstidens sydfynske råvarer.

Møde:

Deltagerne begynder mødet med adgang til isvand og økologisk kaffe/te i lokalet.

Eftermiddag:

Vi serverer sunde og søde fristelser, samt økologisk kaffe/te.

Event:

Tour de Sydfyn – eftermiddag afsluttes med en fælles event.
I går ud i byen i hold og besøger lokale specialbutikker og cafeer/restauranter. På de forskellige lokaliteter kan I nyde, smage og gætte på forskellige øl, vine og oste. Hvert sted er der en quiz forbundet med smagningen. Turen afsluttes med kåring af det bedste hold.

Middag:

Vi dækker op i jeres eget lokale alt efter ønsker og behov.
Vi begynder med at servere en velkomstdrink.

I nyder en tre- eller fire-retters menu ud fra jeres ønsker, men med vægt på brugen af lokale råvarer. Vinen tilpasses i samarbejde med vores sommerlier.   

Evt. kåring af det vindende hold under middagen.
Og efter middagen åbner vi jeres egen bar med tjener, der sørger for fadøl og diverse drinks. Der er også mulighed for dans.

Aftenen kan afsluttes med pølsevogn mm.

Overnatning:

Der er mulighed for, at deltagerne kan overnatte. Vi har 135 værelser på hotellet og 18 værelser i hotellets anneks.

Morgenmad

Vi tilbyder en store, sydfynske morgenbuffet.

Se lokalerne og resten af hotellet

Du kan opleve Hotel Svendborg på helt tæt hold. Se billeder af vores lokaler, værelser, mad, aktiviteter og følelsen af det Sydfynske Øhav, blot kort afstand fra hotellet.  

Indhent tilbud på dit næste møde eller din konference

Vi tilpasser vores rammer til jeres møde og konference. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

*Ved klik på Kontakt mig, giver du os tilladelse til at sende dig vores månedslige brev med gode tilbud.

Konferencehotel og møde – kontakt os

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål – og giver gerne en kop kaffe. Ring og få en snak med Lise eller Helle i vores konferenceafdeling. Fortæl dem om dine behov og ønsker og så hjælper de dig gerne med at skabe den konference som du ønsker.

Helle Hodal Key Account Manager Hotel Svendborg

Helle Hodal
Key Account Manager
+45 40 99 41 74
helle@hotel-svendborg.dk

Lise Bisgaard Madsen Hotel- og konferencechef Hotel Svedborg

Lise Bisgaard Madsen
Hotel- og konferencechef
+45 62 17 62 10
lise@hotel-svendborg.dk