Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Kaffeparfait – en isdessert for kaffeelskere

Oktober 2018

Den perfekte is dessert til alle kaffeelskere. Denne kaffeparfait er dejlig luftig og passer rigtig godt ind til efterårshygge. Det er en klassiker på hotellet og bliver altid taget frem igen her til efteråret og det bedste ved det hele? Den er ganske simpel at lave.

Du skal bruge:

1 l piskefløde
10 æggeblommer
2 tsk. vanilje
150 g sukker
3 spsk. Nescafé opløst i 0,75 dl kogende kaffe.

Fløden piskes til skum. Æggeblommer piskes hvidt med sukker. Tilsæt vanilje og kaffen under piskning. Flødeskummet vendes sammen med æggemassen. Fryses ind i forme.

Anretning:
Formen dyppes i lunken vand. Isen vendes ud og placeres på en tallerken. Sigt lidt kakao over isen. Flyt isen over op en ren tallerken og pynt med lidt syltet citron og mynthe.

Velbekomme.

Kaffeparfait