Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Lam med ragout af hvide bønner

Maj 2019

Du skal bruge:

Lam:
70 g filet, 100 g kølle. (køllen er delt i muskler og stegt individuelt).

Lammefond:
Ben og sener brunes af.
Tilsæt hakket løg, selleri, timian, 2 knorr hønsebouillon pr. 1 l. vand.
Koges max. 45 min. og sigtes derefter. Reducer nu lagen til det halve.

Bønner:
Butterbeans udblødt i vand i 12 timer ( dårlig smag efter 18 timer ).
Koges møre i nyt vand med salt.

Rodfrugter:
Pastinak, selleri og persillerod skæres i små tern og sauteres i smør.
Kog dem med knust hvidløg hvidvinseddike og hvidvin til det er næsten tørt.

Tilsæt tomatpure og timian og lad det bage igennem.
Tilsæt lammefond og kog igennem.

Anretning: 
Ved serveringen kommes bønner og groftskåret tomatkød i saucen, som anrettes i bunden af tallerkenen. Lammet skæres i passende stykker og anrettes med friterede rodfrugter i stave og sprødkogte grønsager.

Velbekomme.

Lam med ragout af hvide bønner

Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.

I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.

Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.

Vi ønsker alle en glædelig jul.