Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen
American Cookies
Marts 2018
Cookies har været et kæmpe hit de seneste mange år, og det forstår man egentlig godt. Den dejlige sprøde kage, med nødder og mandler, passer godt til eftermiddagskaffen eller blot en snack i løbet af dagen. Vi kommer her, med vores bud på en ny klassiker i køkkenet.
Tid: 20 min. + frysetid
Du skal bruge:
100 g. brun farin
100 g. sukker
125 g. margarine
1 tsk. vanille
1 æg
1 tsk. bagepulver
150 g. hvedemel
1/2 tsk. salt
knap 65 g. hakkede hasselnødder/mandler
175 g. chokoladeknapper
Instruktioner
Brun farin, sukker, margarine og vanille blandes sammen til en ensartet masse. Herefter røres ægget i.
Når det hele er rørt sammen, hældes de sidste ingredienser i. Rør godt indtil dejen er fast.
Dejen rulles til en pølse med en diameter på ca. 10 cm, som ligges i fryseren indtil den er frossen.
Når dejen er frossen tages den op og skæres i skiver med en tykkelse på ca. 1 cm. Skiverne lægges på en bageplade med godt mellemrum da de flyder ud.
Velbekomme.