Information

Hotel Svendborg

Vi vægter højt, at du nyder dit hotelophold. Når du opholder dig på Hotel Svendborg som hotelgæst eller til kursus og konference, er vores primære mål, at du ganske enkelt skal have det godt. At du husker os – det sydfynske – og ikke mindst minderne om de oplevelser, du har haft. 

Check ind fra kl. 15.00
Check ud senest kl. 11.00

Morgenmadsbuffet

Sommerhalvåret:
Mandag-fredag kl. 6.30 – 10.00
Lørdag-søndag kl. 7.00 – 10.30

Vinterhalvåret:
Mandag-fredag kl. 6.30-9.30
Lørdag kl. 7.00-10.00
Søndag kl. 7.30-10:30

Restaurant Krinsen

Frokostservering kl. 12.00 – 15.00
Aftenservering kl. 18.00 – 21.30
Restauranten lukker kl. 22.00

Lukket søn- og helligdage

  • Fri WIFI
  • Allergivenlige værelser
  • Handicapvenlige faciliteter
  • Gratis morgensvømning i hverdage
  • 24 timers reception og businesscenter​

Gratis parkering

Hotel Svendborg råder over privat parkering bag ved hotellet og konferencecentret. Pladserne kan gratis benyttes af hotellets gæster – men husk at registrere bilens nummerplade på en tablet i receptionen. 

Vi skal gøre opmærksom på, at vi har ca. 80 pladser, og det kan forekomme, at alle pladser er optaget. I så fald, henviser vi til byens øvrige parkeringsmuligheder, som i de fleste tilfælde er gratis i tidsrummet 18-09.  Receptionen hjælper gerne med alternative parkeringsmuligheder.

Vi anbefaler at downloade en oversigt over vores parkeringspladser og andre parkeringsmuligheder nær hotellet.  Hent parkeringsvejledning

Ladestande til el-biler

El-biler bliver mere og mere udbredt her i Danmark. Derfor har vi har el-oplader i vores P-kælder til alle el-bil-modeller. Hvis du ønsker at bruge ladestationen, kontakt personalet i receptionen.

Aktiviteter

Der er mulighed for masser af aktiviteter i forbindelse med dit ophold på Hotel Svendborg. Lej en cykel, benyt vores gamecenter med billard, bordfodbold og dart, gå en tur i byen eller en tur i biografen. Find inspiration her på siden eller spørg i receptionen.

Handicapvenligt hotel

–  Adgang til alle etager med elevator, inklusiv P-kælder
–  Ubesværet tilgang til og fra P-plads i kørestol
–  Hele hotellet er let tilgængelig med kørestol, inklusiv bar og Restaurant Krinsen
–  Handicaptoilet i stueetage og kælder
–  Værelser med store badeværelser, mulighed for badestol
–  Bruseforhæng og ikke fast bruseniche
–  Mulighed for at hæve seng
–  Handicapværelser med armstøtter ved toilet.

Som noget nyt er vi blevet en del af GodAdgang’s mærkeordning, som ønsker at danne et overblik over danske handicapvenlige hoteller og lignende. Vi er meget glade for at være en del af denne ordning.

Tag gerne hunden med

Du er meget velkommen til at medbringe din hund under ophold på Hotel Svendborg – dog mod ekstra gebyr.

Eksklusiv rygelounge

Hotel Svendborg har en rygelounge, hvor vi byder vores hotelgæster velkommen. Loungen er opvarmet og fint indrettet med borde, stole og ikke mindst en kraftig udsugning. Du finder rygeloungen i stueetagen ved udgang til hotellets p-plads.

Miljøpolitik og samarbejde

Vi er løbende i kontakt med en ELO-konsulent med henblik på energibesparende tiltag. Ved nyindkøb af maskiner, så som køleskabe, frostskabe og vaskemaskiner, vil vi vælge produkter med lavt energiforbrug. Hvor det er muligt, vil vi bruge vandbesparende brusere og toiletter, og besparende indsatser i bl.a. batterier. Vi ændrer løbende medarbejdernes adfærd, så de husker af slukke for lys, varme og ventilation, når lokalerne er forladt , og vi har sat lyseslukker på alle vores 135 værelser.

Go2Green

Halberg A/S og Hotel Svendborg har indgået en partneraftale med klimainitiativet: GO2Green. GO2Green er et nyt klimainitiativ der arbejder for at skabe grønne jobs i Svendborg og en årlig målbar reduktion af energiforbruget og C02 belastning, med det formål at gøre Svendborg Kommune uafhængig af fossile brændstoffer.  

Partnerne i GO2Green vil arbejde sammen om at skabe nye forretningsmuligheder, sikre at energireduktioner udføres effektivt og at afledte jobs skabes lokalt. Vækst med omtanke og global ansvarlighed hos virksomheder, institutioner og familier i Svendborg, er pejlemærker for initiativet. Konkrete indsatsområder vil være koncepter, vidensdeling, kommunikation og sparring på tværs af traditionelle skel.