Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Andeleverparfait

April 2018

Andeleverparfait er en klassisk opskrift, der er dejlig nem at gå til. Den kræver ikke lang tid at forberede og smager dejligt sammen med f.eks. røget dyrekølle eller et godt stykke brød.

Du skal bruge:

450 g andelever
8 æggeblommer
140 g smeltet smør
4.25 dl piskefløde
2 tsk salt
½ tsk muskatblomme
½ tsk peber
1 knsp cayenne
4 spsk cognac
4 spsk portvin

Blend lever og æggeblommer godt sammen og tilsæt det smeltede smør under blendingen. Når det er blendet godt hældes fløden langsomt i, hvorefter krydderier, portvin og cognac tilføjes.

Når det hele er blendet godt sammen, hældes det igennem en sigte for at få en klar masse uden klumber. Derefter bages det i en forvarmet ovn i vandbad ved 140 grader i ca. 40-45 min.

Velbekomme.

Andeleverparfait