Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Chokoladetærte med appelsin og mango kompot

Maj 2018

Chokoladetærte er et sikker hit som dessert og med denne lækre appelsin og mangokompot kan du servere en ren gourmet dessert for dine gæster.

Du skal bruge:

100 g smør
125 g sukker
4 æg
150 g chokolade
150 g nødder
Chokoladecreme
2½ dl fløde
100 g mørk chokolade
Appelsin-/mangokompot

6 store appelsiner
1 mangofrugt
4 spsk sukker
2 spsk marizena
Instruktioner:

Chokoladetærte:
Hak nødderne. Del æggene. Rør smørret godt sammen med sukker. Rør blommerne i en af gangen. Vend den smeltede chokolade og nødderne i dejen. Vend de stiftpiskede æggehvider i. Kom dejen i en smurt form drysset med rasp og bag kagen ved 200º C i ca. 15 min.

Appelsin-/mangokompot:
Kog vand og sukker til en klar væske. Tilsæt derefter saften fra 6 store appelsiner og jævn af med marizena. Til sidst tilføjes appelsinskal i julienne samt frugtkød skåret i stykker.

Velbekomme.

Chokoladetærte med appelsin og mango kompot

Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.

I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.

Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.

Vi ønsker alle en glædelig jul.