Sommerophold

Sommer på Sydfyn - 5 dage med 4 attraktioner

Opholdet gælder i perioden fra den 18. juni – 28. august 2023.

Nyd sommeren i Svendborg og på Sydfyn

Få adgang til 4 spændende attraktioner i området, og tag dejlige minder med dig hjem. Vælg mellem følgende attraktioner: Ærøfærgen, Egeskov slot, Veteranfærgen Helge, Svendborg Forsorgsmuseum, Langelandsfortet eller Kostumarium.

Et pulserende byliv, øhav og smuk natur

Hotellets placering i byens centrum gør det nemt for vores gæster, at nyde byen, og opleve det store handel- og kulturliv.

Her findes mange specialbutikker, hvor I kan smage og dufte til de mange sydfynske delikatesser, som området tilbyder. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at gå en dejlig tur gennem den gamle bydel og ned til den charmerende havnefront. I har mulighed for at leje cykler, så I nemt kan komme omkring i det skønne sydfynske landskab. 

Opholdet inkluderer

– 4 nætter i dobbeltværelse
– Stor morgenmadsbuffet
– 2 aftener serveres sommerbuffet eller 2-retters menu
– Fri adgang til fire attraktioner

Pris voksen: DKK 2.850,- per person i delt dobbeltværelse. 
Pris per person under 12 år: DKK 1.895,-
Enkeltværelsestillæg DKK 1200,- i alt. 

Vælg fire attraktioner

På Egeskov Slot er der noget for alle generationer. Der er masser af imponerende køretøjer, flyvemaskiner, campingvogne og andet spændende isenkram på Egeskovs veteranmuseum. En af Nordeuropas største og fineste samlinger findes på motorcykelmuseet, der rummer en helt unik udstilling af tohjulede køretøjer fra 1920’erne frem til 70’erne.

Læs mere om Egeskov Slot

Langelandsfortet var et bemandet fort under Søværnet indtil 1993, og er nu blevet til et museum. Bliv klogere på den Kolde Krigs historie og se museet forskellige udstillinger.

Museet passer rigtig godt til unge såvel som voksne.

Læs mere om Langelandsfortet

Tag med veteranskibet M/S Helge på en enestående sejltur, og oplev Sydfyn og Svendborgsund, fra sin smukkeste side. Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne. En enestående mulighed for at opleve det unikke Ø-hav.

Se fartplanen og planlæg turen

Ærø er en af Danmarks mindste ø-kommuner. Her bor cirka 6.700 mennesker fordelt i en række landsbyer og i de tre havnebyer, Marstal, Ærøskøbing og Søby. Busserne på Ærø er gratis for alle.

Få inspiration til Ærø-turen

Kom med tilbage i tiden, og oplev fattiggårdens historiske rammer. Som Nordens bedste bevarede fattiggård, kommer I bag murene og lærer om tidens holdninger og idealer. Se de mange forskellige udstillinger, og oplev den skjulte Danmarks historie. 

Læs mere om Svendborgs Forsorgsmuseum

Oplev et enestående kostumemusuem, der tager dig med “backstage” på flere kendte film og serier. 

Læs mere her Kostumarium

Forespørg på sommerophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

*Ved klik på forespørg ophold, giver du os tilladelse til at kontakte dig på mail.

Oplevelser og seværdigheder

Best Western Plus Hotel Svendborgs personale hjælper gerne med forslag til seværdigheder, kulturelle tilbud og aktivitetsmuligheder i det tidsrum, hvor du har planlagt din ferie på hotellet.