Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Valnøddefromage

August 2018

Tilbage til traditionerne – med et twist.

Forfriskende old-school dessert med et twist af valnødder. Denne skønne fromage vil helt sikkert være et hit på terrassen hen over sommeren. Dejlig enkel og nem at lave. Pynt den med alle slags bær for en varieret dessert.

Du skal bruge:

60 g valnødder
1 spsk honning
3 blade husblas
½ dl lys sherry
4 dl fløde

Varm honningen forsigtigt og tilsæt valdnødderne.

Sæt husblasen i blød i koldt vand i ca. 20 min. Vrid vandet ud af husblasen og smelt den i en gryde med sherryen.

Bland husblasmassen med valnøddemassen.

Pisk fløden let. Tilsæt derefter halvdelen af fløden til valnød/sherry/husblas massen og rør det godt sammen. Tilsæt derefter den sidste halvdel af fløden og vend forsigtigt.

Anretning: Hæld den færdige masse i glas og pynt evt. med skovbær og grønne blade.

Velbekomme.

Valnøddefromage