Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen
Sommerens dessert: Rabarbersuppe
Juni 2019
En skøn og lækker sommerdessert, der er super nem at lave, på en varm sommerdag. Server din rabarbersuppe med friske jordbær, vaniljeis og mynteblade.
Du skal bruge:
700 g rabarber
1 stang vanilje
1 liter vand
350 g sukker
3 dl blodappelsinsaft
Ca. 3 teske maizena
Vask og kog
Vask rabarberen og skær den i stykker på ca. 3-5 cm. Kog rabarber, vaniljestang, vand og sukker i ca. 15 minutter.
Sigt og jævn
Sigt den kogte suppe og pres rabarberne. Kog derefter op og jævn suppen en anelse med maizena – ca. 3 teskefulde rørt op i lidt vand. Konsistensen skal være lidt som olie, når suppen er kold. Lad suppen køle.
De sidste step
Tilsæt blodappelsinsaften og sigt væden. Flæk vaniljen på langs og skrab vaniljekornene ud og kom dem i suppen. Sæt den færdige suppe i køleskabet.
Velbekomme

