Månedens opskrift fra Restaurant Krinsen

Sommerens dessert: Rabarbersuppe

Juni 2019

En skøn og lækker sommerdessert, der er super nem at lave, på en varm sommerdag. Server din rabarbersuppe med friske jordbær, vaniljeis og mynteblade.

Du skal bruge:

700 g rabarber
1 stang vanilje
1 liter vand
350 g sukker
3 dl blodappelsinsaft
Ca. 3 teske maizena

Vask og kog
Vask rabarberen og skær den i stykker på ca. 3-5 cm. Kog rabarber, vaniljestang, vand og sukker i ca. 15 minutter.

Sigt og jævn
Sigt den kogte suppe og pres rabarberne. Kog derefter op og jævn suppen en anelse med maizena – ca. 3 teskefulde rørt op i lidt vand. Konsistensen skal være lidt som olie, når suppen er kold. Lad suppen køle.

De sidste step
Tilsæt blodappelsinsaften og sigt væden. Flæk vaniljen på langs og skrab vaniljekornene ud og kom dem i suppen. Sæt den færdige suppe i køleskabet.

Velbekomme

Sommerens dessert: Rabarbersuppe

Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.

I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.

Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.

Vi ønsker alle en glædelig jul.