Mortensaften

Hyggelig og traditionelt mortensaften på Restaurant Krinsen

Mortensaften menu

Forret
Koldrøget laks med safran-aioli, grønt og sprød rug.

Hovedret
Klassisk tilberedt andesteg fyldt med æbler og svesker – serveret med halvt æble, hvide og brunede kartofler – vores egen hjemmelavede rødkål og kartoffelchips.

Dessert
God gammeldags æblekage, lavet af fynske æbler – når de er bedst, med flødeskum og gelé.

Bestil og book bord

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 62 17 62 03 eller via booking@hotel-svendborg.dk

Information

Søndag den 10. november 2024 kl. 18.00

Traditionen tro, byder vi atter indenfor i Restaurant Krinsen til en aften med en lækker mortensaften menu og den helt rigtige stemning. Inviter familien og vennerne til en hyggelig aften i Svendborg den 10. november 2024.

Kom i god tid og nyd en forfriskende drink i baren inden middagen.

Priser

2 retter kr. 335,- pr. person (forret + hovedret)
3 retter kr. 390,- pr. person