Mortensaften

Hyggeligt og traditionelt på Restaurant Krinsen

Mortensaften menu

Forret
Nyrøget laks med æble og syltede svampe

Hovedret
Klassisk tilberedt andesteg fyldt med svesker og æbler. Serveres med et halvt æble, hvide og brunede kartofler, hjemmelavet rødkål, kartoffelchips og andesauce

Dessert
Go’ gammeldaws æblekage med flødeskum og gelé

Bestil og book bord

+45 62 17 62 03 eller via booking@hotel-svendborg.dk

Information

Søndag den 10. november 2019 kl. 18.00

Traditionen tro, byder vi atter indenfor i Restaurant Krinsen til en aften med en lækker mortensaften-menu og den helt rigtige stemning. Inviter familien og vennerne til en hyggelig aften i Svendborg den 10. november 2019. Kom i god tid og nyd en forfriskende drink i baren inden middagen.

Priser

2 retter kr. 268,- pr. person
3 retter kr. 318,- pr. person