Mortensaften

Hyggelig og traditionelt mortensaften på Restaurant Krinsen

Mortensaften menu

Forret
Koldrøget laks med safran-aioli, grønt og sprød rug.

Hovedret
Klassisk tilberedt andesteg fyldt med æbler og svesker – serveret med halvt æble, hvide og brunede kartofler – vores egen hjemmelavede rødkål og kartoffelchips.

Dessert
God gammeldags æblekage, lavet af fynske æbler – når de er bedst, med flødeskum og gelé.

Bestil og book bord

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 62 17 62 03 eller via booking@hotel-svendborg.dk

Information

Mandag den 10. november 2025 kl. 18.00

Traditionen tro, byder vi atter indenfor i Restaurant Krinsen til en aften med en lækker mortensaften menu og den helt rigtige stemning. Inviter familien og vennerne til en hyggelig aften i Svendborg den 10. november 2025.

Kom i god tid og nyd en forfriskende drink i baren inden middagen.

Priser

2 retter kr. 335,- pr. person (forret + hovedret)
3 retter kr. 390,- pr. person

Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.

I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.

Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.

Vi ønsker alle en glædelig jul.