Mortensaften

Hyggeligt og traditionelt på Restaurant Krinsen

Mortensaften menu

Forret
Koldrøget laks fra Faaborg med safran-aioli, grønt og sprød rug.

Hovedret
Klassisk tilberedt andesteg fyldt med æbler og svesker, serveret med halvt æble, hvide og brunede kartofler, vores egen hjemmelavet rødkål og kartoffelchips.

Dessert
Go gammeldags æblekage, lavet af fynske æbler, når de er bedst, med flødeskum og gelé.

Bestil og book bord

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 62 17 62 03 eller via booking@hotel-svendborg.dk

Information

Tirsdag den 10. november 2020 kl. 18.00

Traditionen tro, byder vi atter indenfor i Restaurant Krinsen til en aften med en lækker mortensaften-menu og den helt rigtige stemning. Inviter familien og vennerne til en hyggelig aften i Svendborg den 10. november 2020.

Kom i god tid og nyd en forfriskende drink i baren inden middagen.

Priser

2 retter kr. 268,- pr. person
3 retter kr. 318,- pr. person