Nytårsaften 2020

Book jeres nytårsaften på Hotel Svendborg

Byd det nye år velkommen i hyggelige rammer på Hotel Svendborg. Vores køkkenchef komponerer en gastronomisk nytårsmenu og vores restaurantchef har nøje udvalgt aftenens vine. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde dit nytårsophold i det sydfynske. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

Nytårsprogram

PGA. nuværende COVID19 restriktioner vedrørende lukning af restauranter
kl. 22.00, må vi desværre ændre i programmet:

Fra den 30. december 2020 til 1. januar 2021.

Den 30 december:

  • Fra kl. 12.00 Mulighed for shopping på egen hånd i Svendborg. 
    (Rabatkort til diverse butikker udleveres ved ankomst).
  • Kl. 14.00 – 16.00 Stort kaffe/te- og kagebord.
  • Kl. 16.00 – 17.00 Mulighed for chokoladesmagning. 
    (Et virtuelt oplæg på hotellet med efterfølgende smagninger).
  • Kl. 18.00 – 21.00 Mulighed for tilkøb af 2 eller 3 retters menu i restauranten. 
    (Forudbestilling nødvendigt – nærmere information følger).
  • Overnatning.

Den 31. december:

  • Kl. 07.00-10.00 Stor morgenbuffet.
  • Kl. 10.00 – 11.00 Mulighed for guidet tur i Svendborg. 
  • Kl. 12.00 – 13.30 Mulighed for at tilkøbe frokostplatte.
    (Forudbestilling nødvendigt – nærmere information følger)
  • Kl. 14.00 – 15.15 Mulighed for Champagne-Mousserende-Cava smagning med hotellets Sommelier
  • Kl. 17.00 Velkomstdrink, snacks og forret ved bordene – hertil vine ad libitum.
  • Kl. 17.50 Dronningens nytårstale – vises på storskærm
  • Kl. 18.30 Mellemret, Hovedret, Dessert – hertil vine ad libitum. Kaffe/te – cognac eller likør.
  • Kl. 21.30 Drikkevarer: Øl, vand, vin og drinks tages med på værelset
  • Kl. 23.30 I modtager foran jeres værelse ½ flaske mousserende vin og hjemmelavet kransekage.
  • Kl. 00.00 I kan på egen hånd opleve fyrværkeri i Svendborg.

Den 1. januar

  • Kl. 08.00-12.00 Stor brunchbuffet
  • Afrejse

Pris pr. person i dobbeltværelse DKK 2895,-

Bestil senest den 28. december 2020.

Nytårsmenu 2020

Snacks:
Sprød butterdejs snack af spinat og serranoskinke med tilhørende tomatpesto

Forret:
Hummercreme serveret med torskesoufflé og citrondampede urter i brunoise

Mellemret:
Lufttørret okseinderlår af dansk angus med basilikumsaioli syltede rødløg og friseésalat

Hovedret:
Duet af kalvemørbrad og kalvespidsbryst i panko
Kartoffelterrine med timian – trøffelsky
Stegt kejserhat – gulerodspuré – bagt selleri

Dessert:
Chokoladebrownie – hvid chokoladeganache – brændt chokolade – mangopuré – friske bær

Længere nytårsophold i Svendborg

Ankom allerede den 29. december 2020. Vi hjælper gerne med at planlægge aktiviteter.
Pris pr. person i dobbeltværelse DKK 350,- inkl. morgenbuffet.