Nytårsmenu ud af huset

Slip bekymringerne og nyd en lækker gourmetmiddag nytårsaften

Årets nytårsmenu fra Hotel Svendborg

Bestil den populære nytårsmenu 2022 fra Best Western Plus Hotel Svendborg og nyd den derhjemme – det er nemt og lækkert. Overrask dine gæster til nytår med en uforglemmelig nytårsmenu. Nytårsmenu ud af huset er en god måde at udnytte tiden på, så du slipper for alle forberedelserne og bekymringerne.

Vores 4-retters nytårsmenu ud af huset 

Snacks
Røget tun i wrap m. urtecreme & rejechips m. laksemousse

Forret
Pighvarbisque m. torskesoufflé – urter i brunoise – grøn olie,
dertil Kuvertbrød

Mellemret
Skinke af Ladegaard Duroc Velfærdsgris m. kørvelmayo-urtesalat – puffet svær – dertil sprød butterdej

Hovedret
Kalvemørbrad – rilette af svinebryst i panko m.
kartoffelterrine – græskar puré – stegte svampe – rosenkål, dertil trøffelsauce

Dessert
Lun pæretærte m.  pære broken gel – pære chips – marengs  –skovsyre, dertil vaniljecreme

Minimum 2 kuverter
Bestil senest den 28. december 2022.

Ønsker I natmad nytårsaften? 

Servér festens sidste måltid, inden festen fortsætter eller I går til ro. I kan tilkøbe 5 liter velsmagende Gullaschsuppe til 10-12 personer til kr. 350,-

Information

Pris

Pris pr. kuvert kr. 495,-
Minimum 2 kuverter
Bestil senest den 28. december 2022.

 

Bestilling og afhentning

Bestil senest den 28. december 2022.  
Nytårsmenu ud af huset skal afhentes den 31. december kl. 13.00 – 15.00.

Illustreret vejledning

Der følger selvfølgelig en udførlig vejledning med billeder med, så I får en udførlig vejledning med illustrationer til anretning, samt menukort til borddækningen. Når du henter menuen, får vi et glas øl eller mousserende vin sammen og ønsker godt nytår.

Der kan ændres/afbestilles i bestillingen frem til den 1. december 2022. 

Vine til menuen

Når det handler om menu- og vinsammensætning, så er der nogle grundlæggende regler man skal tage hensyn til. Det er vigtigt, at gastronomien og vinene supplementer hinanden, altså at de lægger indenfor samme smagsspektre. De kan også give modspil til hinanden altså opvejer det ikke bliver for meget af det gode. På Hotel Svendborg udvælger vi nøje vinene til nytårsmenuen.