Nyd en lækker menu med sæsonens råvarer fra vores a la carte kort.
Nedenstående a la carte kort er gældende mandag til lørdag fra den 5. maj til den 21. juni 2025.
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30.
Fra den 23. juni til 21. august tilbyder vi en frisk sommerbuffet, læs mere
Fynske asparges
Håndpillede rejer – Dildolie – Sauce Hollandaise
139,-
Røget dyrekølle
Syltede ribs – Ramsløgsolie – Rodfrugtchips
139,-
Vegansk forret: Kold Tomatsuppe
Urter i Brunoise – Creme fraiche
119,-
Hovedretter
Ramsløgsfarseret kyllingebryst fra Hopballe Mølle
Svendborgskinke – Grønt – Persillestegte kartofler – Sauce Vin Blanc
310,-
Hel meunierestegt Rødtunge
Mandler – Kapers – Løg – Asparges – Nye kartofler – Brunet smør
305,-
Burger af Dansk Velfærdskalv
Hakket kalvekød – Ost – Syltede agurk – Tomat – Salat – Syltede løg – Bacon –
Hotel Svendborg burger dressing – Pommes frites – Chipotle-mayonnaise
219,-
Vegansk hovedret: Grøntsagslasagne
Dagens salat
239,-
Ost & Dessert
3 slags Arla Unika oste
Oliven – Kompot – Hotel Svendborgs knækbrød
139,-
Trifli af rabarber fra egen have
Vanilleis – Knas – Rabarberstøv -Tuille
129,-
Chokolademousse
Friske bær – Knas – Tuille
129,-
Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi kødet i burgeren medium, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.
Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan
Nedenstående a la carte kort er gældende fra mandag den 5. maj
Forretter
Fynske asparges
Håndpillede rejer – Dildolie – Sauce Hollandaise
139,-
Røget dyrekølle
Syltede ribs – Ramsløgsolie – Rodfrugtchips
139,-
Vegansk forret: Kold Tomatsuppe
Urter i Brunoise – Creme fraiche
119,-
Hovedretter
Ramsløgsfarseret kyllingebryst fra Hopballe Mølle
Svendborgskinke – Grønt – Persillestegte kartofler – Sauce Vin Blanc
310,-
Hel meunierestegt Rødtunge
Mandler – Kapers – Løg – Asparges – Nye kartofler – Brunet smør
305,-
Burger af Dansk Velfærdskalv
Hakket kalvekød – Ost – Syltede agurk – Tomat – Salat – Syltede løg – Bacon –
Hotel Svendborg burger dressing – Pommes frites – Chipotle-mayonnaise
219,-
Vegansk hovedret: Grøntsagslasagne
Dagens salat
239,-
Ost & Dessert
3 slags Arla Unika oste
Oliven – Kompot – Hotel Svendborgs knækbrød
139,-
Trifli af rabarber fra egen have
Vanilleis – Knas – Rabarberstøv -Tuille
129,-
Chokolademousse
Friske bær – Knas – Tuille
129,-
Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi kødet i burgeren medium, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.
Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan
Husk at bestille bord på telefon +45 62 17 62 03.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Morgenservering
Mandag – fredag kl. 6.30 – 9.30
Lørdag kl. 7.00 – 10.00
Søndag kl. 7.30 – 10.30
Aftenservering
Mandag – lørdag kl. 18.00 – 21.30
Restauranten lukker kl. 23.00
Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.
I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.
Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her
For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.
Vi ønsker alle en glædelig jul.