A la carte kort

Restaurant Krinsen

A la carte gældende fra d. 6. maj til d. 26. juni. Herefter tilbyder vi vores lækre sommerbuffet. Se mere her. 
A la carte serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00-21.30. 
1 til 2 retter bestilles senest kl. 20.45. 

Forretter 

Bruschetta af hjemmebagt specialbrød ikon ikon ikon ikon 

Rejer – Valnødder – Grøn tomat – Friske ærter – Æbler  
DKK 145,-

Carpaccio af kalveinderlår fra Himmerland ikon ikon
Syltede hvide asparges fra Sanderumgaard –
Æggeblommegel – Gammel knas – Radicchio – Olie med sommertrøfler                             
DKK 135,-

Kold aspargessuppe af asparges fra Sanderumgaard Vegansk ikon ikon ikon ikon 
Ristet blomkål – Crudite af syltede gulerødder
DKK 125,-

 

Hovedretter 

Grillet oksesteak af økologisk dansk Naturkvæg ikon
Smørstegte grønne asparges fra Sanderumgaard – Bagte sommerløg – Grillet baby zucchini – 
Maitre D’ Hotel – smør – Nye kartofler   
DKK 315,-

Laks i hvidvin og timian Sousvide ikon ikon ikon ikon ikon
Cherrytomater – Grønne jordbær – Jordskokker – Puré af hvid asparges – Ramsløgsauce
DKK 285,-

Vegansk Moussaka Vegansk ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Linser – Dansk forårsgrønt – Cashewnødder – Puré af piment
DKK 245,

Burger ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Bøf af hakket okse i hjemmelavet briochebolle – Guacamole – Pico de gallo (Salsa) – Ristet Chorizo –
Manchego ost – Spejlæg – Peri Peri krydrede steak fries – Aioli
DKK 215,-

Desserter & ost

Eton Mess (traditionel engelsk dessert) ikon ikon
Jordbær – Brombær – Marengs – Vaniljecreme – Dehydreret bærpulver
DKK 135,-                                                             

Rabarbersuppe af rabarber fra egen have ikon ikon ikon ikon ikon
Pistacieparfait – Fennikelchips – Tuilles
DKK 135,-

Rarbarbercrumble Vegansk ikon
Pisket Creme fraiche
DKK 125,-

Tre slags danske Arla Unika oste ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Frugtkompot – Oliven – Hjemmebagt knækbrød
DKK 125,-

 

Stegning af kød:

Som udgangspunkt steger vi oksekødet medium som det fremgår af menu beskrivelsen, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.

Allegener

Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort
udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.

Bestil bord

Husk at bestille bord på telefon +45 62 17 62 03.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Åbningstider

Morgenservering
Mandag – fredag kl. 6.30 – 9.30
Lørdag kl. 7.00 – 10.00
Søndag kl. 7.30 – 10.30

Aftenservering
Mandag – lørdag kl. 18.00 – 21.30
Restauranten lukker kl. 23.00

Menukort