A la carte kort

Restaurant Krinsen

Nedenstående a la carte er gældende for januar, februar, marts og april 2023
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30.
1 til 2 retter bestilles senest kl. 20.45

Forretter

Tatar af tun  
med advocado, syltede løg, friséesalat og sesamolie
DKK 125,-

Kartoffel- cremesuppe      
med ristet fynsk skinke, purløgsolie samt sprød crouton med urtetapenade  
DKK 115,-

Hovedretter

Dampet færøsk laks  
med fermenteret hvidløg, syrlige fynske æbler, sprød rug, syltede rødløg, kartoffelflan med krydderurter samt kirsebær sauce
DKK 275,-

Fynsk Kalvefilet
med ristede svampe, rodfrugtpuré, krydderurte emulsion, Pommes Rösti samt kalveglace
DKK 298,-

Desserter & Ost

Ananas-Carpaccio    
med karamelliseret brændt sukker, kokosspåner samt kokosis
DKK 105,- 

Kage, is og mousse  
med friske bær, brombærgel samt saltkaramel
DKK 115,-  

Gratineret gedeost fra Tebstrup 
med syltede pære, rødvinssyltede nødder samt smørstegt rug
DDK 115,- 

3 modne oste    
med kompot af hyben, oliven, og vores egen hjemmebagte knækbrød
DKK 120,-  

Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi mørbraden medium, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.

Allegener

Bestil bord

Husk at bestille bord på telefon +45 62 17 62 03.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Åbningstider

Morgenservering
Mandag – fredag kl. 6.30 – 9.30
Lørdag kl. 7.00 – 10.00
Søndag kl. 7.30 – 10.30

Aftenservering
Mandag – lørdag kl. 18.00 – 21.30
Restauranten lukker kl. 23.00

Menukort