A la carte kort

Restaurant Krinsen

Nyd en lækker menu med sæsonens råvarer fra vores a la carte kort. 

Nedenstående a la carte kort er gældende mandag til lørdag fra den 5. maj til den 21. juni 2025.
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30.

Fra den 23. juni til 21. august tilbyder vi en frisk sommerbuffet, læs mere

Restaurant Krinsen

A la carte

Fynske asparges
Håndpillede rejer – Dildolie – Sauce Hollandaise
139,-

Røget dyrekølle 
Syltede ribs – Ramsløgsolie – Rodfrugtchips 
139,-

Vegansk forret: Kold Tomatsuppe 
Urter i Brunoise – Creme fraiche 
119,-

Hovedretter

Ramsløgsfarseret kyllingebryst fra Hopballe Mølle 
Svendborgskinke – Grønt – Persillestegte kartofler – Sauce Vin Blanc 
310,-

Hel meunierestegt Rødtunge 
Mandler – Kapers – Løg – Asparges – Nye kartofler – Brunet smør
305,-

Burger af Dansk Velfærdskalv Hjertet kan tænke selv! – Krop og Kommunikation Hjertet kan tænke selv! – Krop og Kommunikation
Hakket kalvekød – Ost – Syltede agurk – Tomat – Salat – Syltede løg – Bacon –
Hotel Svendborg burger dressing – Pommes frites – Chipotle-mayonnaise
219,-

Vegansk hovedret: Grøntsagslasagne 
Dagens salat  
239,-

Ost & Dessert

3 slags Arla Unika oste
Oliven – Kompot – Hotel Svendborgs knækbrød
139,-

Trifli af rabarber fra egen have   
Vanilleis – Knas – Rabarberstøv -Tuille
129,-

Chokolademousse  
Friske bær – Knas – Tuille
129,-

Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi kødet i burgeren medium, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.

Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan 

 
Nedenstående a la carte kort er gældende fra mandag den 5. maj

A la carte

Forretter

Fynske asparges
Håndpillede rejer – Dildolie – Sauce Hollandaise
139,-

Røget dyrekølle 
Syltede ribs – Ramsløgsolie – Rodfrugtchips 
139,-

Vegansk forret: Kold Tomatsuppe 
Urter i Brunoise – Creme fraiche 
119,-

Hovedretter

Ramsløgsfarseret kyllingebryst fra Hopballe Mølle 
Svendborgskinke – Grønt – Persillestegte kartofler – Sauce Vin Blanc 
310,-

Hel meunierestegt Rødtunge 
Mandler – Kapers – Løg – Asparges – Nye kartofler – Brunet smør
305,-

Burger af Dansk Velfærdskalv Hjertet kan tænke selv! – Krop og Kommunikation Hjertet kan tænke selv! – Krop og Kommunikation
Hakket kalvekød – Ost – Syltede agurk – Tomat – Salat – Syltede løg – Bacon –
Hotel Svendborg burger dressing – Pommes frites – Chipotle-mayonnaise
219,-

Vegansk hovedret: Grøntsagslasagne 
Dagens salat  
239,-

Ost & Dessert

3 slags Arla Unika oste
Oliven – Kompot – Hotel Svendborgs knækbrød
139,-

Trifli af rabarber fra egen have   
Vanilleis – Knas – Rabarberstøv -Tuille
129,-

Chokolademousse  
Friske bær – Knas – Tuille
129,-

Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi kødet i burgeren medium, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.

Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan 

Bestil bord

Husk at bestille bord på telefon +45 62 17 62 03.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Åbningstider

Morgenservering
Mandag – fredag kl. 6.30 – 9.30
Lørdag kl. 7.00 – 10.00
Søndag kl. 7.30 – 10.30

Aftenservering
Mandag – lørdag kl. 18.00 – 21.30
Restauranten lukker kl. 23.00

Menukort

Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.

I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.

Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her

For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.

Vi ønsker alle en glædelig jul.