A la carte kort
Restaurant Krinsen
Forretter
Køkkenchefens version af klassisk Bouillabaisse
Serveres med dagens fyld fra havet, ristet brød og aioli.
DKK 129,-
Tørret Coppa med urter (smagfuld udskæring af nakke fra gris)
med hvidløg/sennepsmayonaise, syltede græskar og tranebær, toppet med
urtesalat, ristede solsikkekerner og høvlet Vesterhavsost.
DKK 125,-
Hovedretter
Dagens fisk
med cremet hvidvinssauce, grøn urteolie, smørstegt kål og gulerødder, syrlige Fynske æbler, friteret grønkål og stegte kartofler vendt i persille og havsalt.
DKK 285,-
Bøf af Dansk kødkvæg (250 gram)
med beurre blanc sauce tilsmagt med persille, hertil ristede svampe, Fynske grillede grønsager, dagens kartoffel og toppet med sprøde rodfrugtchips og løg.
DKK 320,-
Hotel Svendborgs burger
med bøf af hakket okse, briochebolle, ost, bacon, tomat, syltet agurk syltet rødløg, salat, grove fritter drysset med parmesan og urter samt estragonmayonnaise.
DKK 198,-
Desserter & Ost
Duet af hindbær
Hindbærfromage & parfait med ganache af hvid chokolade og brændt hvid chokolade.
DKK 120,-
Hjemmerørt vanilleis
med kaffesirup, karamel, friske hindbær og sprøde tuilles.
DKK 115,-
3 slags ost fra Arla Unika
med hjemmelavet kompot, oliven, og vores hjemmebagte knækbrød
DKK 120,-
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30
1 til 2 retter bestilles senest kl. 20.45
Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi oksekødet medium som det fremgår af menu beskrivelsen, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.

Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort
udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.