A la carte kort

Restaurant Krinsen

Nedenstående a la carte er gældende for marts og april måned 2024. 
Serveres  tidsrummet mellem kl. 18.00-21.30. 
1 til 2 retter bestilles senest kl. 20.45. 

Forretter 

Jomfruhummer fra Læsø i ravioli ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Letrøget kulmule – fra eget røgeri – salsa verde – Muslingeskum  
DKK 135,-

Vores egen gravad kalvefilet ikon ikon ikon ikon
Pesto – syltede jordskokker fra Esbechgaard- grønt – bagt Gruyère    
DKK 128,-

Ristet tofu “Vegansk” ikon ikon ikon Vegansk
Urtesalat – syltede beder – salsa verde 
DKK 125,-

Hovedretter 

Smørstegt langefilet  ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Tomat-løgkompot – sprøde grøntsager – kartoffel – brunet smør – citron – løg – kapers – nødder 
DKK 285,-

Kyllingbryst Supreme “Souvide” ikon ikon ikon ikon ikon
Svampefarseret kyllingebryst – grillet squash – bagt glaseret løg – kål – perlebygrisotto – Vesterhavsost – Rosmarinsky
DKK 265,-

Filoindbagte grøntsager “Vegansk” ikon ikon ikon Vegansk
Kraftig tomatsauce – forårs grønt – couscous 
DKK 215,-

Burger i Briochebolle ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Hakket oksekød af dansk kødkvæg – tomat – syltede rødløg – syltet agurk – bacon – ost 
Grove fritter med Parmasanost & urter – Estragon mayonnaise
DKK 205,-

Desserter & Ost

Chokoladekage af mørk Callebaut – chokolade ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Vanillesauce – ganache – bær – tuilles
DKK 125,- 

Pocheret pære ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon  
Chokolademousse – knas – vanilleis  
DKK 125,- 

3 slags danske Unika oste ikon ikon ikon ikon ikon ikon 
Kompot – oliven – vores egen hjemmebagte knækbrød 
DKK 120,-  

 

A la carte fra d. 6 maj


A la carte gældende fra d. 6. maj til d. 26. juni. Herefter tilbyder vi vores lækre sommerbuffet. Se mere her. 
A la carte serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00-21.30. 
1 til 2 retter bestilles senest kl. 20.45. 

Forretter 

Bruschetta af hjemmebagt specialbrød ikon ikon ikon ikon 

Rejer – Valnødder – Grøn tomat – Friske ærter – Æbler  
DKK 145,-

Carpaccio af kalveinderlår fra Himmerland ikon ikon
Syltede hvide asparges fra Sanderumgaard –
Æggeblommegel – Gammel knas – Radicchio – Olie med sommertrøfler                             
DKK 135,-

Kold aspargessuppe af asparges fra Sanderumgaard Vegansk ikon ikon ikon ikon 
Ristet blomkål – Crudite af syltede gulerødder
DKK 125,-

Hovedretter 

Grillet oksesteak af økologisk dansk Naturkvæg ikon
Smørstegte grønne asparges fra Sanderumgaard – Bagte sommerløg – Grillet baby zucchini – 
Maitre D’ Hotel – smør – Nye kartofler   
DKK 315,-

Laks i hvidvin og timian Sousvide ikon ikon ikon ikon ikon
Cherrytomater – Grønne jordbær – Jordskokker – Puré af hvid asparges – Ramsløgsauce
DKK 285,-

Vegansk Moussaka Vegansk ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Linser – Dansk forårsgrønt – Cashewnødder – Puré af piment
DKK 245,

Burger ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Bøf af hakket okse i hjemmelavet briochebolle – Guacamole – Pico de gallo (Salsa) – Ristet Chorizo –
Manchego ost – Spejlæg – Peri Peri krydrede steak fries – Aioli
DKK 215,-


Desserter & ost

Eton Mess (traditionel engelsk dessert) ikon ikon
Jordbær – Brombær – Marengs – Vaniljecreme – Dehydreret bærpulver
DKK 135,-                                                             

Rabarbersuppe af rabarber fra egen have ikon ikon ikon ikon ikon
Pistacieparfait – Fennikelchips – Tuilles
DKK 135,-

Rarbarbercrumble Vegansk ikon
Pisket Creme fraiche
DKK 125,-

Tre slags danske Arla Unika oste ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Frugtkompot – Oliven – Hjemmebagt knækbrød
DKK 125,-

 

Stegning af kød:

Som udgangspunkt steger vi oksekødet medium som det fremgår af menu beskrivelsen, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.

Allegener

Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort
udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.

Bestil bord

Husk at bestille bord på telefon +45 62 17 62 03.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Åbningstider

Morgenservering
Mandag – fredag kl. 6.30 – 9.30
Lørdag kl. 7.00 – 10.00
Søndag kl. 7.30 – 10.30

Aftenservering
Mandag – lørdag kl. 18.00 – 21.30
Restauranten lukker kl. 23.00

Menukort