A la carte kort

Restaurant Krinsen

Nedenstående a la carte kort er gældende fra mandag til torsdag i januar og februar måned 2024.
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30
1 til 2 retter bestilles senest kl. 20.45

Forretter 

Cappuccino af Jomfruhummer fra Læsø ikon ikon ikon ikon ikon ikon 
Jomfruhummer bisque – Citroncreme – Jomfruhummerstøv med paprika – Ostekiks af jomfruhummer
DKK 135,-

Terrine af kalv & skovdue ikon ikon ikon ikon
Rødkålsmayonnaise – Råsyltede rødbeder – Havesyre – Rød mizuna salat – Selleriskum     
DKK 128,-

Hovedretter 

Menuierestegt havtaskefilet  ikon ikon ikon ikon      
Porre i Nori tang – Syltede perleløg – Porreaske – Kålpesto – Sauce nage med persille &  citrongræs – Kartoffel  
DKK 285,-

Okseballotine af dansk kødkvæg “Sous Vide” ikon ikon ikon         
Spinat – Serrano skinke – Hvidløg – Brændt blomkålspure – Blomkålsbuketter – Haricot verts chips – Sabayonne sauce med rødbeder – Kartoffel 
DKK 289,-

Burger i Briochebolle  ikon ikon ikon ikon ikon ikon        
Hakket oksekød af dansk kødkvæg – Tomat – Syltede rødløg – Syltede agurk – Bacon – Ost –
Grove fritter med parmesanost & urter – Estragon mayonnaise 
DKK 205,-

Dessert & Ost

Citron- ingefærtærte ikon ikon ikon ikon ikon ikon     
Gurkemejemarengs – Is af sød batat kartoffel 
DKK 125,- 

Kærnemælkssorbet ikon ikon ikon ikon
Bagte figner i Madeira – Karamelliseret rugbrødschips – Honning / Madeira glace  
DKK 125,- 

3 slags danske Unika oste ikon ikon ikon ikon ikon ikon        
Hybenkompot – Oliven – Vores egen hjemmebagte knækbrød 
DKK 120,- 

 

Nyt a la carte fra marts måned 

Nedenstående a la carte er gældende for marts og april måned 2024. 
Serveres  tidsrummet mellem kl. 18.00-21.30. 
1 til 2 retter bestilles senest kl. 20.45. 

Forretter 

Jomfruhummer fra Læsø i ravioli ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Letrøget kulmule – fra eget røgeri – salsa verde – Muslingeskum  
DKK 135,-

Vores egen gravad kalvefilet ikon ikon ikon ikon
Pesto – syltede jordskokker fra Esbechgaard- grønt – bagt Gruyère    
DKK 128,-

Ristet tofu “Vegansk” ikon ikon ikon Vegansk
Urtesalat – syltede beder – salsa verde 
DKK 125,-


Hovedretter 

Smørstegt langefilet  ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Tomat-løgkompot – sprøde grøntsager – kartoffel – brunet smør – citron – løg – kapers – nødder 
DKK 285,-

Kyllingbryst Supreme “Souvide” ikon ikon ikon ikon ikon
Svampefarseret kyllingebryst – grillet squash – bagt glaseret løg – kål – perlebygrisotto – Vesterhavsost – Rosmarinsky
DKK 265,-

Filoindbagte grøntsager “Vegansk” ikon ikon ikon Vegansk
Kraftig tomatsauce – forårs grønt – couscous 
DKK 215,-

Burger i Briochebolle ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Hakket oksekød af dansk kødkvæg – tomat – syltede rødløg – syltet agurk – bacon – ost 
Grove fritter med Parmasanost & urter – Estragon mayonnaise
DKK 205,-

Desserter & Ost

Chokoladekage af mørk Callebaut – chokolade ikon ikon ikon ikon ikon ikon
Vanillesauce – ganache – bær – tuilles
DKK 125,- 

Pocheret pære ikon ikon ikon ikon ikon ikon ikon  
Chokolademousse – knas – vanilleis  
DKK 125,- 

3 slags danske Unika oste ikon ikon ikon ikon ikon ikon 
Kompot – oliven – vores egen hjemmebagte knækbrød 
DKK 120,-  

 

Stegning af kød:

Som udgangspunkt steger vi oksekødet medium som det fremgår af menu beskrivelsen, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.

Allegener

Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort
udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.

Bestil bord

Husk at bestille bord på telefon +45 62 17 62 03.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Åbningstider

Morgenservering
Mandag – fredag kl. 6.30 – 9.30
Lørdag kl. 7.00 – 10.00
Søndag kl. 7.30 – 10.30

Aftenservering
Mandag – lørdag kl. 18.00 – 21.30
Restauranten lukker kl. 23.00

Menukort