A la carte kort

Restaurant Krinsen

I sommeren serverer vi vores lækre sommerbuffet, lavet på udsøgte og friske råvarer. Læs mere om den her. 

A la carte starter d. 16. august

Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30 fra mandag til lørdag.

Forretter

Rimmede kammuslinger  

med brændt citron pure, pak choi kål vendt i yuzu citrus vinaigrette samt syltede Enoki svampe
DKK 125,-

Tempereret lyssej       

med Rødbedetatar, fynsk rygeost og muslingbisque 
DKK 135,-

Rødbedetatar    

med Aquafaba emulsion, frisésalat hindbær og hindbær vinaigrette 
DKK 120,-

Hovedretter

Skindstegt kulmulefilet  
med variation af tomat, perleløg, smørdampet fennikle, strand fennikel i tempura hertil pighvarcreme
DKK 275,-

Sprødstegt bryst af Fynbogrisen 
med kålterrin, ristede nødder, kold persille puré, kartoffelchips samt klassisk fransk sauce Chasseur
DKK 275,-

Kalvestriplion fra Vester Hæsinge  

med ristede østershatte, bagt løg/hvidløgs puré, bimi broccoli i emulsion vendt i puffed rice hertil kartoffel barderet med bacon og kalveglace
DKK 289,-

Stegte kejserhatte     

med grillet squash, sauté af grønne linser, blancheret Romanescokål, syltede selleri hertil svampe- sesam sauce 
DDK 235,-

Desserter & Ost

Crème Brulé    

med brændt hvid chokolade og brombær på tre måder: Friske, broken gel, samt sifon
DKK 125,- 

Fynske æbler 
sprød filokurv med saltkaramel heri grov kompot af æbler tilsmagt med Sydfynsk kalva fra Aqua Vitae
hertil æblechips og sorbet af Miso
DKK 125,-  

3 modne oste    

med kompot af hyben, oliven, og vores egen hjemmebagte knækbrød
DKK 120,-  

Allegener

Bestil bord

Husk at bestille bord på telefon +45 62 17 62 03.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Restaurant Krinsen Hotel Svendborg
Mortensaften
Restaurant Krinsen Hotel Svendborg

Åbningstider

Morgenservering
Mandag – fredag kl. 6.30 – 9.30
Lørdag kl. 7.00 – 10.00
Søndag kl. 7.30 – 10.30

Aftenservering
Mandag – lørdag kl. 18.00 – 21.30
Restauranten lukker kl. 23.00

Menukort