Lis Sørensen koncertophold

Oplev skønne Lis Sørensen i Svendborg inkl. højrebsbuffet og overnatning

Lis Sørensen koncertophold den 23. april 2021

Lis Sørensen har gennem tiden haft stor succes – senest i “Toppen af Poppen” i 2018 og turnéen med de Anne, Sanne og Lis i 2019. Lis Sørensen har efterfølgende udgivet selvbiografien “Jeg er kommet for at synge” i efteråret 2019 og har i 2020 lagt kræfter i studiet og brugt timevis på at lave helt nye soundtracks.

Lis vil byde på en perlerække af både nye som gamle hits, når hun gæster Svendborg den 23. april 2021 i Kulturhus Svendborg Borgerforeningen.

Inden koncerten, kan du nyde vores populære højrebsbuffet i hotellets restaurant og overnatte i et af hotellets afslappede værelser efterfølgende. Dagen derpå, står vores personale klar med en stor sydfynsk morgenmad.

Information

Koncertopholdet med mad og overnatning inkluderer

  • Billet til Lis Sørensen koncert i Kulturhus Svendborg Borgerforeningen – vælg mellem kl. 18.30 eller 21.00
  • Højrebsbuffet i Restaurant Krinsen
  • Overnatning i standardværelse
  • Sydfynsk morgenmad

995,- DKK pr. person i delt dobbeltværelse
Enkeltværelsestillæg 200,- DKK

Forespørg på ophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Oplevelser og seværdigheder

Hotel Svendborgs personale hjælper gerne med forslag til seværdigheder, kulturelle tilbud og aktivitetsmuligheder i det tidsrum, hvor du har planlagt din ferie på hotellet.