Vælg mellem følgende attraktioner:

Få adgang til 4 spændende attraktioner i området, og tag dejlige minder med dig hjem. Du kan vælge mellem attraktionerne:

Sjove og udfordrende klatreparker i smukke omgivelser. En aktiv og sjov oplevelse for hele familien.

Læs mere om Gorilla Park i Svendborg

Her er noget for alle generationer. Imponerende veteranmuseum, smukke haver, stor legeplads og en labyrint. Egeskov Slot blev i 2019 kåret som Danmarks bedste attraktion inden for kategorien “mest seværdige slot og historiske bygning”.

Læs mere om Egeskov Slot

Zoologisk museum i Svendborg, der giver naturhistorie gennem fascination, forståelse og underholdning. Kom helt tæt på dyrene og oplev elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle i et naturteater med lys, lyd og film.

Læs mere om Naturama

Koldkrigsmuseum på Langeland. Oplev udstillinger som ”Hvis krigen kommer…” og ”Spionhistorier”. Få guidet tur eller gå rundt selv.

Læs mere om Langelandsfortet

Et af Fyns mest imponerende slotte. Når du træder ind ad slottes store døre, træder du ind i en helt anden verden. Ved slottet er der mulighed for at bade ved stranden. 

Læs mere om Valdemars Slot

Tag med veteranskibet M/S Helge og oplev det smukke, sydfynske øhav – hop af ruten undervejs, hold pause med madkurven og tag resten af turen tilbage igen.

Se fartplan og planlæg turen

En oplevelse i det sydfynske øhav med små landsbyer, hyggelige havnemiljøer og ca. 6700 indbyggere. Der er mulighed for gratis bustransport på øen.

Få inspiration til Ærø-turen

Opholdet kan også bookes direkte på +45 62 21 17 00 eller booking@hotel-svendborg.dk

Information

Ferieopholdet inkluderer

– 4 overnatninger inklusive adgang til 4 valgfrie attraktioner.
– Stor morgenbuffet. 
– 2 aftenmenuer eller buffet i hotellets restaurant.

Pris voksen: DKK 2445,- pr. person i delt dobbeltværelse.
Pris barn: DKK 1695,- pr. barn i delt dobbeltværelse med en voksen. 

Forespørg på sommerophold

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

*Ved klik på forespørg ophold, giver du os tilladelse til at kontakte dig på mail.