Best Western Plus Hotel Svendborg

Covid-19 retningslinjer

Hvordan omgår vi hinanden på Hotel Svendborg?

Kære gæst,

Vi har længe set frem til, at vi igen må åbne vores hotel. Verden har forandret sig, siden vi lukkede hotellet den 18. marts 2020. Det betyder nye retningslinjer for, hvordan vi skal omgås hinanden – både for dig som gæst og for os som medarbejdere. Vores store fokus er, at vi bedst muligt passer på hinanden. Det er vigtigt for os, at du som gæst føler dig tryg under hele dit ophold her hos os.

Alle gæster og personale skal bære mundbind/visir i offentlige områder på hele hotellet. Mundbind/visir skal ikke bæres, når man er siddende i restauranten, i sit mødelokale eller er på sit værelse.

I hotellets fællesområder har vi sørget for afstandsmarkeringer på gulvene og gør også opmærksom på, hvor mange gæster der maksimalt må være i de forskellige opholdsrum, mødelokaler og i vores restaurant.

I alle fællesområder og ved kritiske kontaktpunkter (elevatorknap, dørhåndtag, gelænder mm.) har vi sørget for sprit-dispensere – se oversigten til højre.

Vi kan tilbyde dig, at hotellets personale ikke har adgang til dit værelse under dit ophold. Toiletartikler mv. vil i så fald blive afleveret ved din værelsesdør.

Det vil naturligvis være muligt for dig som gæst at besøge vores restaurant. Her sørger vi for, at gæsterne ikke sidder for tæt, så vi er sikre på, at afstandskravene overholdes. I forbindelse med serveringer fra buffet vil vi også sikre os, at der altid er korrekt afstandsmarkering, så der ikke opstår kø, hvor sikkerhedsafstanden ikke kan overholdes. Der skal bruges mundbind, engangshandsker, – og desinfektion er tilgængelig.

Ønsker du at begrænse kontakten til hotellets øvrige gæster eller personale, har du mulighed for at få din mad med på værelset.

Vi følger myndighedernes retningslinjer og lukker for servering af mad og drikke kl. 22.00.

I alle mødelokaler sørger vi for opstilling af borde/stole med afstand iht. myndighedernes krav.
Lokalerne udluftes løbende, AV-udstyr sprittes af og penne/blokke udskiftes dagligt.

Oplever du symptomer på COVID-19 under dit ophold, bedes du venligst kontakte hotellets personale, som er klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et fantastisk ophold hos os – i trygge rammer.


Oversigt over sprit-dispensere på Hotel Svendborg