Best Western Plus Hotel Svendborg

Coronatanker fra direktøren

Hele Danmark står for øjeblikket standby, og ikke mindst i vores branche.

Vi har det som køerne der venter på forår så de kan komme på græs – vi venter på landet bliver lukket op, og vi igen kan gøre det vi elsker, nemlig at servicere de mange gæster der normalt besøger os.

Vi er som løver i bur, galopheste i startboksen eller bare som receptionister, tjenere, kokke og ledelse der vil åbne døren og byde velkommen.

Vi er ikke tvangslukket som hotel, og vi har da også overnattende gæster men ikke nok til at fylde vores 135 værelser! Vores elever sørger for der er morgenmad ”to go” og ellers er vores restaurant lukket helt ned.

De restriktioner der trådte i kraft i december, betød bla at vi måtte aflyse vores ellers udsolgte nytårsarrangement– der var booket band, personale udviklet menu og vine – alt var klart.

Vi måtte endnu engang lukke ned for vores forretning og samtidigt blev så godt som alt personale sendt hjem – og er det stadig!

Vi har lige haft besøg af tre amerikanske læger som har byggede vores 2. sal om til  lægeklinik. Her får familier tilset/behandlet deres hjerneskadede børn, og det sparer den lange tur over Atlanten.

Hotellet drives for øjeblikket at 2-3 mand og vores elever – og er det nu nødvendigt når der er lukket og omsætningen er næsten nul.

Ja, der er faktisk nok at se til. Hotellet skal holdes i gang og samtidig har vi påbegyndt renovering af 10 værelser – og de bliver fine. 

I Fredericia er en større udvidelse af vores restaurant begyndt, og samtidig bygges reception og foyer om.

Da der stadig ikke er åbnet op for afholdelse af konferencer, er vi dagligt i kontakt med firmaer der enten vil flytte, annullere eller ændre på det de oprindeligt havde tænkt sig.

Det er noget af et puslespil og vi gør hver dag vores yderste for at imødekomme alle ønsker.

Vi kigger desuden frem mod et forår og sommer, hvor vi forventer at forespørgslen på Sydfyn igen vil blive stor. Vi er godt i gang mange forskellige tiltag så rigtig mange danskere kan få glæden ved at besøge os i Svendborg.

Nu glæder jeg mig til, forhåbentligt snart at samle mit personale igen – åbne døren og byde velkommen til en masse forventningsfulde gæster.

– Tøv endelig ikke med at tage fat på os hvis vi på nogen måde kan hjælpe eller hvis du har spørgsmål til os.

De bedste hilsner

Tom Pelle Jensen
Direktør

Covid-19 retningslinjer

Hvordan omgår vi hinanden på Hotel Svendborg?

Kære gæst,

Vi har længe set frem til, at vi igen må åbne vores hotel. Verden har forandret sig, siden vi lukkede hotellet den 18. marts 2020. Det betyder nye retningslinjer for, hvordan vi skal omgås hinanden – både for dig som gæst og for os som medarbejdere. Vores store fokus er, at vi bedst muligt passer på hinanden. Det er vigtigt for os, at du som gæst føler dig tryg under hele dit ophold her hos os.

I hotellets fællesområder har vi sørget for afstandsmarkeringer på gulvene og gør også opmærksom på, hvor mange gæster der maksimalt må være i de forskellige opholdsrum, mødelokaler og i vores restaurant.

I alle fællesområder og ved kritiske kontaktpunkter (elevatorknap, dørhåndtag, gelænder mm.) har vi sørget for sprit-dispensere – se oversigten til højre.

Vi kan tilbyde dig, at hotellets personale ikke har adgang til dit værelse under dit ophold. Toiletartikler mv. vil i så fald blive afleveret ved din værelsesdør.

Det vil naturligvis være muligt for dig som gæst at besøge vores restaurant. Her sørger vi for, at gæsterne ikke sidder for tæt, så vi er sikre på, at afstandskravene overholdes. I forbindelse med serveringer fra buffet vil vi også sikre os, at der altid er korrekt afstandsmarkering, så der ikke opstår kø, hvor sikkerhedsafstanden ikke kan overholdes. Der skal bruges mundbind, engangshandsker, – og desinfektion er tilgængelig.

Ønsker du at begrænse kontakten til hotellets øvrige gæster eller personale, har du mulighed for at få din mad med på værelset.

Vi følger myndighedernes retningslinjer og lukker for servering af mad og drikke kl. 22.00.

I alle mødelokaler sørger vi for opstilling af borde/stole med afstand iht. myndighedernes krav.
Lokalerne udluftes løbende, AV-udstyr sprittes af og penne/blokke udskiftes dagligt.

Oplever du symptomer på COVID-19 under dit ophold, bedes du venligst kontakte hotellets personale, som er klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et fantastisk ophold hos os – i trygge rammer.


Oversigt over sprit-dispensere på Hotel Svendborg