Best Western Plus Hotel Svendborg

Covid-19 retningslinjer

Hvordan omgår vi hinanden på Hotel Svendborg?

Kære gæst,

Vi har længe set frem til, at vi igen må åbne vores hotel. Verden har forandret sig, siden vi lukkede hotellet den 18. marts. Det betyder nye retningslinjer for, hvordan vi skal omgås hinanden – både for dig som gæst og for os som medarbejdere. Vores store fokus er, at vi bedst muligt passer på hinanden. Det er vigtigt for os, at du som gæst føler dig tryg under hele dit ophold her hos os.

I hotellets fællesområder har vi sørget for afstandsmarkeringer på gulvene og gør også opmærksom på, hvor mange gæster der maksimalt må være i de forskellige opholdsrum, mødelokaler og i vores restaurant.

I alle fællesområder og ved kritiske kontaktpunkter (elevatorknap, dørhåndtag, gelænder mm.) har vi sørget for sprit-dispensere – se oversigten til højre.

Det vil naturligvis være muligt for dig som gæst at besøge vores restaurant. Her sørger vi for, at gæsterne ikke sidder for tæt, så vi er sikre på, at vi overholder afstandskravene.

Vi har også et område udenfor, som de næste måneder vil være åben for servering.

I forbindelse med serveringer fra buffet vil vi også sikre os, at der altid er korrekt afstandsmarkering, så der ikke opstår kø, hvor sikkerhedsafstanden ikke kan overholdes.

Vi gør opmærksom på, at vi følger myndighedernes retningslinjer og lukker for servering af mad og drikkevarer kl. 24.

Ønsker du at begrænse kontakten til hotellets øvrige gæster eller personale, har du mulighed for at få din mad med på værelset.

Vi kan også tilbyde dig, at hotellets personale ikke har adgang til dit værelse under dit ophold. Toiletartikler mv. vil i så fald blive afleveret ved din værelsesdør.

Oplever du symptomer på COVID-19 under dit ophold, bedes du venligst kontakte hotellets personale, som er klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et fantastisk ophold hos os – i trygge rammer.


Oversigt over sprit-dispensere på Hotel Svendborg