Bæredygtighed

På Hotel Svendborg arbejder vi hele tiden med vores grønne profil. Bæredygtighed er et fokusområde – også hos os. Derfor forsøger vi hele tiden at implementere nye veje på den klimavenlige rute, så vi passer godt på både vores gæster og på verden omkring os.

Lokale råvarer

Hotel Svendborg har stor fokus på, at vi benytter os af lokale råvarer i vores køkken. Ikke kun for at gæsterne kan smage de lækre, lokale specialiteter, men også for at nedbringe den klimabelastende transport. Og med Sydfyn – hele Danmarks køkkenhave – lige rundt om os, er det ikke svært at finde fantastiske fødevarer til vores serveringer. Vi har et rigtig godt samarbejde med de lokale producenter og glæder os over at kunne drage nytte af den kvalitet og specialitet, producenterne bringer ind i vores menuer. Til glæde for både miljø og gæster.

Tom Pelle - bæredygtighed i Svendborg

Urtehaven

Lige bag ved hotellet er det nu lykkedes os at etablere vores egen urtehave. Her skal grøntsager og krydderurter spire og inspirere vores kokke. Der er virkelig få meter fra jord til bord. Også vores gæster kan benytte urtehaven til teambuildingaktiviteter eller ren afslapning i det grønne.

Grøn nøgle - turismens miljømærke

Hotel Svendborg har miljømærket Green Key, der er en selvstændig international mærkningsordning, der også står bag andre mærkningsordninger som fx Blå Flag.

Kriterierne omhandler en lang række krav inden for fx mad, rengøring, affald, energi, økologi, personale, vand og indeklima.

Alle med mærket Green Key behandles, godkendes og kontrolleres løbende af en Jury bestående af Friluftsrådet og HORESTA, mens Miljøstyrelsen deltager som observatør med indflydelse på procedure og kriterier. 

Værelserne - mindre spild og plastik

På vores værelser gør vi gæsterne opmærksomme på den miljømæssige fordel, der er ved at kunne genbruge håndklæderne. Derudover har vi droppet de små plastikflasker på badeværelset med shampoo og ligende. Det er nu placeret beholdere i bruseren, hvor beholderen genbruges og sæben hældes på som refill.

Premium værelse

Indhent tilbud på dit næste møde eller din konference

Vi tilpasser vores rammer til jeres møde og konference. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

*Ved klik på Kontakt mig, giver du os tilladelse til at sende dig vores månedslige brev med gode tilbud.

Konferencehotel og møde – kontakt os

Er er altid klar til at svare på dine spørgsmål – og giver gerne en kop kaffe. Ring og få en snak med Lise eller Helle i vores konferenceafdeling. Fortæl dem om dine behov og ønsker og så hjælper de dig gerne, med at skabe den konference du ønsker.

Helle Hodal Key Account Manager Hotel Svendborg

Helle Hodal
Key Account Manager
+45 40 99 41 74
helle@hotel-svendborg.dk

Lise Bisgaard Madsen Hotel- og konferencechef Hotel Svedborg

Lise Bisgaard Madsen
Hotel- og konferencechef
+45 62 17 62 10
lise@hotel-svendborg.dk