Nytårsmenu ud af huset
Slip bekymringerne og nyd en lækker og smagfuld nytårsaften
Bestil årets nytårsmenu fra Hotel Svendborg
Bestil den populære nytårsmenu 2025 fra Hotel Svendborg og nyd den derhjemme. Overrask dine gæster til nytår med en uforglemmelig nytårsmenu. Nytårsmenu ud af huset er en god måde at udnytte tiden på, så du slipper for alle forberedelserne og bekymringerne. Det sparer dig også alle overvejelserne og besværet.
Oplev nytårsaften på vores skønne hotel
Hotel Svendborg slår dørene op til et brag af en nytårsaften på hotellet. Skal du være med? Vi sørger for det hele, så du bare kan læne dig tilbage og nyde den gode- og festlige stemning i mens du indtager den lækre mad. Træk dig tilbage i et af vores skønne værelser. Se vores nytårsophold her.
Pris
Pris pr. kuvert DKK 525,-
Minimum 2 kuverter
Bestilling og afhentning
Nytårsmenu ud af huset skal afhentes den 31. december kl. 13.00 – 15.00.
Illustreret vejledning
Der følger selvfølgelig en udførlig vejledning med billeder med, så I får en udførlig vejledning med illustrationer til anretning.
Der kan ændres/afbestilles i bestillingen frem til den 1. december 2024.
Vores nytårsmenu ud af huset
Snacks
Krustade med vores egen varmrøgede laks – samosa med grøntsager og humus.
Forret
Torsk med noritang – syltede tapiokaperler – muslingecreme – krydderurter – kuvertbrød.
Mellemret
Røget skinke fra Svendborg – artiskok – parmesancreme – urtegrønt – syltede tyttebær – artiskok – sprød rug.
Hovedret
Oksemørbrad – cremet okseskysauce med kastanier – sprød kartoffelsoufflé – krydderurtecrunch – rødløgs – tranebærkompot – puré af jordskokker fra Esbeckgaard – aspargesbroccoli.
Dessert
Chokolademousse på mazarinbund – citrussalat – lemoncurd – tuille.
Snacks
Krustade med vores egen varmrøgede laks – samosa med grøntsager og humus.
Forret
Torsk med noritang – syltede tapiokaperler – muslingecreme – krydderurter – kuvertbrød.
Mellemret
Røget skinke fra Svendborg – artiskok – parmesancreme – urtegrønt – syltede tyttebær – artiskok – sprød rug.
Hovedret
Oksemørbrad – cremet okseskysauce med kastanier – sprød kartoffelsoufflé – krydderurtecrunch – rødløgs – tranebærkompot – puré af jordskokker fra Esbeckgaard – aspargesbroccoli.
Dessert
Chokolademousse på mazarinbund – citrussalat – lemoncurd – tuille.
Ønsker I natmad til nytårsaften?
Servér festens sidste måltid, inden festen fortsætter eller I går til ro. I kan tilkøbe 5 liter velsmagende Gullaschsuppe til 10-12 personer til kr. 375,-