Restaurant Krinsens menu gælder fra den 25. august til medio november 2025
Serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30
Krabbesalat
Citronmayo – Saltet agurk – Syltet ingefær – Avocadocreme – Sprød Pankotuilles – Dild
149,-
Gravad okseinderlår
Trøffelmayo – Gul Frissèe salat – Ribsgelé – Syltede røde perleløg – Karse
139,-
Friterede østershatte i tempuradej
Tomat – Piment – Hvidløg – Krydderurteolie – Syltet ingefær – Ristede cashewnødder
129,-
Trapez af sprængt gris
Honning-glace – Majs – Estragon – Kantareller – Grøn pebersauce på kylling – Kartofler Surprise
310,-
Dagens fangst – stegt fisk
Sauce Hollandaise med safran – Butternutsquash – Tyttebær – Kartofler Surprise
315,-
Hvidvinssyltede artiskokhjerter
Blomkålspuré – Butternut squash puré – squash – Løgsoubise – kartoffel
239,–
Burger af Danske kalvekød
Cheddar – Dildsyltede agurker – Salat fra Alpehaven – Syltede rødløg – Aioli af sort hvidløg – Pommes Frites – Trøffelmayo
219,-
Fersken syltet i Madeira med Peanutbuttercreme
Kanelcrumble – Karamelknas
129,-
Crème Brûlée med citrongræs
Iscreme – Limeblade – Blå birkes – Skilt chokolade
129,-
Tre slags danske Arla Unika oste
Kompot – Oliven – Hjemmebagt knækbrød
139,-
3 retters menu
Sammensæt selv: 1 forret, 1 hovedret, ost eller 1 dessert
495,-
Tilkøb af ekstra retter á 125.- pr ret.
Børn er mere end velkomne – vi har også en menu specielt til dem.
Se vores børnekort her.
Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi kødet i burgeren medium, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.
Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved bar
Vores a la carte kort er tilbage efter sommeren, i stedet tilbyder vi en lækker sommerbuffet i juni, juli og august.
Fra den 23. juni til den 21. august, mandag til lørdag, samt alle søndage i juli, tilbyder vi en lækker sommerbuffet med lækre råvarer.
Buffeten serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 – 21.30.
Nedenstående a la carte kort er gældende fra mandag den 5. maj
Forretter
Fynske asparges
Håndpillede rejer – Dildolie – Sauce Hollandaise
139,-
Røget dyrekølle
Syltede ribs – Ramsløgsolie – Rodfrugtchips
139,-
Vegansk forret: Kold Tomatsuppe
Urter i Brunoise – Creme fraiche
119,-
Hovedretter
Ramsløgsfarseret kyllingebryst fra Hopballe Mølle
Svendborgskinke – Grønt – Persillestegte kartofler – Sauce Vin Blanc
310,-
Hel meunierestegt Rødtunge
Mandler – Kapers – Løg – Asparges – Nye kartofler – Brunet smør
305,-
Burger af Dansk Velfærdskalv
Hakket kalvekød – Ost – Syltede agurk – Tomat – Salat – Syltede løg – Bacon –
Hotel Svendborg burger dressing – Pommes frites – Chipotle-mayonnaise
219,-
Vegansk hovedret: Grøntsagslasagne
Dagens salat
239,-
Ost & Dessert
3 slags Arla Unika oste
Oliven – Kompot – Hotel Svendborgs knækbrød
139,-
Trifli af rabarber fra egen have
Vanilleis – Knas – Rabarberstøv -Tuille
129,-
Chokolademousse
Friske bær – Knas – Tuille
129,-
Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi kødet i burgeren medium, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.
Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan
Husk at bestille bord på telefon +45 62 17 62 03.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Morgenservering
Mandag – fredag kl. 6.30 – 9.30
Lørdag kl. 7.00 – 10.00
Søndag kl. 7.30 – 10.30
Aftenservering
Mandag – lørdag kl. 18.00 – 21.30
Restauranten lukker kl. 23.00
Hotel Svendborg og Hotel Garni holder lukket fra søndag den 15. december til søndag den 29. december 2024 kl. 12.00.
I denne periode tilbyder vi overnatning på Hotel Ærø (uden morgenmad).
For booking, kontakt os venligst på post@hotel-aeroe.dk eller 6221 1700.
Nytårsmenu ud af huset
Læs mere her
For øvrige henvendelser kan vi kontaktes på booking@hotel-svendborg.dk eller 6221 1700.
Vi ønsker alle en glædelig jul.