Julemenu 2020

Bestil bord i Restaurant Krinsen på BW Plus Hotel Svendborg

Julemenu a la carte

Gælder fra den 24. november 2020

Forret
Cremet hummersuppe med bagt torsk og friteret porre-persille
(Black Label, Babich Sauvignon blanc, Marlborough New Zealand)

Mellemret
Grillet- rimmet kammusling med mangopure, syltede rødløg og grønt
(Milton Park, Chardonnay Thorn-Clarke, South Australia, Barossa Valley Australia)

Mellemret
Koriander gravad okseinderlår med marineret fennikel-granatæblesalat, syltede tranebær og aioli
(Château de la Charrière, Pinot Noir Côte de Beaune Frankrig)

Hovedret
Rosa stegt andebryst med Bigarade sauce, marineret rødkål salat med figner-appelsin, sesamstegte rosenkål vendt i blomsterhonning hertil pommes fondant
(Silver Mountain, Zinfandel Londi California)

Mellemret
3 slags modne oste med vores hjemmelavet knækbrød, rødvinssyltede nødder og hybenkompot
(St. Nikolaus Spätlese Weingut Eser, Riesling Rheingau)

Dessert
Risalamande cheesecake med romsyltede kirsebær
(Muscat bleu, Sydfyn, Svendborg, Trolleskoven Danmark)

Gebyr ved brug af kreditkort kan forekomme ved brug af firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren. 

 

Vælg mellem:

2 retter 325,-
2 glas 145,-

3 retter 390,-
3 glas 210,-

4 retter 435,-
4 glas 275,-

5 retter 485,-
5 glas 325,-

6 retter 525,-
6 glas 375,-

Nyd vores lækre julemad

Restaurant Krinsen’ og Hotel Svendborgs køkken er allerede i julehumør, og har planlagt den helt store julemenu og julebuffet til vores gæster.

Julemenuen serveres i Restaurant Krinsens a la carte restaurant fra den 24. november 2020.

Vi serverer også vores helt store julebuffet til en af vores mange julefrokoster på hotellet. Skal I med? Så book allerede nu.

Eller bestilt årets julefrokost med familie, venner eller kollegaer – vi leverer til døren.

Mellemret julemenu ost