Sommerophold

Sommer på Sydfyn - 5 dage med 4 attraktioner

Nyd sommeren i Svendborg og på Sydfyn

Få adgang til 4 spændende attraktioner i området, og tag dejlige minder med dig hjem. Du får billet til: Færgebillet til Ærø, Egeskov slot, Færgebillet til sundfærgen Helge og Svendborg Forsorgsmuseum eller Valdemars Slot.

Uge 25 til og med uge 34 2020

Et pulserende byliv, øhav og smuk natur

Hotellets placering i byens centrum gør det nemt for vores gæster, at nyde byen, og opleve det store handel- og kulturliv.

Her findes mange specialbutikker, hvor I kan smage og dufte til de mange sydfynske delikatesser, som området tilbyder. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at gå en dejlig tur gennem den gamle bydel og ned til den charmerende havnefront. I har mulighed for at leje en cykel, kan I komme aktivt omkring det skønne sydfynske landskab.

Opholdet inkluderer

– 4 nætter i dobbeltværelse
– Stor morgenmadsbuffet
– 2 aftener serveres sommerbuffet eller 2-retters menu
– Fri adgang til fire attraktioner

DKK 2.445,- per person i delt dobbeltværelse
Pris per person under 12 år DKK 1.095,-
Enkeltværelsestillæg DKK 200,-

Vælg fire attraktioner

Ærø er en af Danmarks mindste ø-kommuner. Her bor cirka 6.700 mennesker fordelt i en række landsbyer og i de tre havnebyer, Marstal, Ærøskøbing og Søby. Busserne på Ærø er gratis for alle.

På Egeskov Slot er der noget for alle generationer. Der er masser af imponerende køretøjer, flyvemaskiner, campingvogne og andet spændende isenkram på Egeskovs veteranmuseum. En af Nordeuropas største og fineste samlinger findes på motorcykelmuseet, der rummer en helt unik udstilling af tohjulede køretøjer fra 1920’erne frem til 70’erne.

Valdemars Slot har slået dørene op for det private hjem, for at dele ud af den historie, som slottet og de omkringliggende bygninger kan fortælle om, og om familien, som har ejet stedet i 12 generationer. Man er velkommen til at medbringe sin egen picnic kurv, som man kan nyde i den smukke park, eller nyde en fin middag på slottes restaurant.

Kom med tilbage i tiden, og oplev fattiggårdens historiske rammer. Som Nordens bedste bevarede fattiggård, kommer I bag murene og lærer om tidens holdninger og idealer. Se de mange forskellige udstillinger, og oplev den skjulte Danmarks historie.

Tag med veteranskibet M/S Helge på en enestående sejltur, og oplev Sydfyn og Svendborgsund, fra sin smukkeste side. Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne. En enestående mulighed for at opleve det unikke Ø-hav.

Oplevelser og seværdigheder

Best Western Plus Hotel Svendborgs personale hjælper gerne med forslag til seværdigheder, kulturelle tilbud og aktivitetsmuligheder i det tidsrum, hvor du har planlagt din ferie på hotellet.