Oplevelser

Spændende aktiviteter og koncertophold i Svendborg

Oplev Svendborg og det Sydfynske Øhav

Best Western Plus Hotel Svendborg tilbyder alle, der har lyst til at slappe af et par dage, mulighed for at opleve Svendborg og det Sydfynske Øhav. Vi har sammensat forskellige feriepakker, som alle giver ro i sjælen, kulinariske oplevelser samt mulighed for fysiske udfoldelser. Jeres ophold kan kombineres med de mange muligheder, som Svendborg og omegn byder på indenfor kultur, sport og shopping.

Kontakt vores reception telefon +45 62 21 17 00 eller på booking@hotel-svendborg.dk. Vi hjælper med sammensætte et hotelophold, som matcher dine ønsker. 

Svendborg kåret til Danmarks hyggeligste handelsby

Detail-forum, Nordic Council of Shopping Centers og Institut for Center-planlægning har uddelt denne fantastiske pris i 2016. Svendborg er en unik kombination af by, gågader, havn og vand, som vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder. Hyggen er i det sydfynske!

Nyt magasin om Det Sydfynske Øhav 2021

Det Sydfynske Øhav går i hjertet på én. Du kan læse alle de gode historier fra Svendborg by i den nyeste udgave af magasinet. 

Læs om Det Sydfynske Øhav 2021 her. 

Heartland Festival

Heartland festival 2022

Bestil billet til Heartland festival på Egeskov slotspark og overnat på Hotel Svendborg med morgenmadsbuffet.

Golfophold i Svendborg

Golfferie

Nyd et afbræk på smukke Sydfyn med golf en dag eller to

Bagt crème med chokolade, marengs, romtopf og nøddecrunch

Gaven, der forkæler…

Forkæl din partner eller en af dine nærmeste med en gave, der er helt personlig – en oplevelse de helt sikkert vil se frem til. 

Oplevelser og seværdigheder

Best Western Plus Hotel Svendborgs personale hjælper gerne med forslag til seværdigheder, kulturelle tilbud og aktivitetsmuligheder i det tidsrum, hvor du har planlagt din ferie på hotellet.