Oplevelser

Spændende aktiviteter og koncertophold i Svendborg

Oplev Svendborg og det Sydfynske Øhav

Best Western Plus Hotel Svendborg tilbyder alle, der har lyst til at slappe af et par dage, mulighed for at opleve Svendborg og det Sydfynske Øhav. Vi har sammensat forskellige feriepakker, som alle giver ro i sjælen, kulinariske oplevelser samt mulighed for fysiske udfoldelser. Jeres ophold kan kombineres med de mange muligheder, som Svendborg og omegn byder på indenfor kultur, sport og shopping.

Kontakt vores reception telefon +45 62 21 17 00 eller på booking@hotel-svendborg.dk. Vi hjælper med sammensætte et hotelophold, som matcher dine ønsker. 

Svendborg kåret til Danmarks hyggeligste handelsby

Detail-forum, Nordic Council of Shopping Centers og Institut for Center-planlægning har uddelt denne fantastiske pris i 2016. Svendborg er en unik kombination af by, gågader, havn og vand, som vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder. Hyggen er i det sydfynske!

Nyt magasin om Det Sydfynske Øhav 2021

Det Sydfynske Øhav går i hjertet på én. Du kan læse alle de gode historier fra Svendborg by i den nyeste udgave af magasinet. 

Læs om Det Sydfynske Øhav 2021 her. 

Svendborg

Oplev smukke sydfyn

Savner du også at komme væk hjemmefra og nyde livet lidt igen? Så kom til smukke Svendborg.

Operaophold

Oplev Puccinis opera Madame Butterfly i det fri på havnekajen. Bestil operapakke med middag, forestilling og overnatning på Hotel Svendborg.

Sommertilbud

Sommer på Sydfyn – 5 dage med 4 attraktioner. Få adgang til 4 spændende attraktioner i området, og tag dejlige minder med dig hjem.

Naturama

Familieophold

Nyd 5 dages ferie med masser af oplevelser for hele familien. Få adgang til 4 spændende attraktioner i området. Se mere her.

Comedy-Festival-2021-Svendborg-lineup

Comedy Festival 2021

Overnat på Best Western Plus Hotel Svendborg i forbindelse med festivalen, der løber af stablen fredag den 27. august 2021.

Keld & Hilda

Keld og Hilda ophold

Oplev Keld & Hildas jubilæumsturné i Svendborg til september 2021 inkl. buffet, overnatning og morgenmad.

Golfophold i Svendborg

Golfferie

Nyd et afbræk på smukke Sydfyn med golf en dag eller to

Bagt crème med chokolade, marengs, romtopf og nøddecrunch

Gaven, der forkæler…

Forkæl din partner eller en af dine nærmeste med en gave, der er helt personlig – en oplevelse de helt sikkert vil se frem til. 

Oplevelser og seværdigheder

Best Western Plus Hotel Svendborgs personale hjælper gerne med forslag til seværdigheder, kulturelle tilbud og aktivitetsmuligheder i det tidsrum, hvor du har planlagt din ferie på hotellet.