A la carte kort
Restaurant Krinsen
Nedenstående a la carte er gældende for marts og april måned 2024.
Serveres tidsrummet mellem kl. 18.00-21.30.
1 til 2 retter bestilles senest kl. 20.45.
Forretter
Jomfruhummer fra Læsø i ravioli
Letrøget kulmule – fra eget røgeri – salsa verde – Muslingeskum
DKK 135,-
Vores egen gravad kalvefilet
Pesto – syltede jordskokker fra Esbechgaard- grønt – bagt Gruyère
DKK 128,-
Ristet tofu “Vegansk”
Urtesalat – syltede beder – salsa verde
DKK 125,-
Hovedretter
Smørstegt langefilet
Tomat-løgkompot – sprøde grøntsager – kartoffel – brunet smør – citron – løg – kapers – nødder
DKK 285,-
Kyllingbryst Supreme “Souvide”
Svampefarseret kyllingebryst – grillet squash – bagt glaseret løg – kål – perlebygrisotto – Vesterhavsost – Rosmarinsky
DKK 265,-
Filoindbagte grøntsager “Vegansk”
Kraftig tomatsauce – forårs grønt – couscous
DKK 215,-
Burger i Briochebolle
Hakket oksekød af dansk kødkvæg – tomat – syltede rødløg – syltet agurk – bacon – ost
Grove fritter med Parmasanost & urter – Estragon mayonnaise
DKK 205,-
Desserter & Ost
Chokoladekage af mørk Callebaut – chokolade
Vanillesauce – ganache – bær – tuilles
DKK 125,-
Pocheret pære
Chokolademousse – knas – vanilleis
DKK 125,-
3 slags danske Unika oste
Kompot – oliven – vores egen hjemmebagte knækbrød
DKK 120,-
A la carte fra d. 6 maj
A la carte gældende fra d. 6. maj til d. 26. juni. Herefter tilbyder vi vores lækre sommerbuffet. Se mere her.
A la carte serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00-21.30.
1 til 2 retter bestilles senest kl. 20.45.
Forretter
Bruschetta af hjemmebagt specialbrød
Rejer – Valnødder – Grøn tomat – Friske ærter – Æbler
DKK 145,-
Carpaccio af kalveinderlår fra Himmerland
Syltede hvide asparges fra Sanderumgaard –
Æggeblommegel – Gammel knas – Radicchio – Olie med sommertrøfler
DKK 135,-
Kold aspargessuppe af asparges fra Sanderumgaard
Ristet blomkål – Crudite af syltede gulerødder
DKK 125,-
Hovedretter
Grillet oksesteak af økologisk dansk Naturkvæg
Smørstegte grønne asparges fra Sanderumgaard – Bagte sommerløg – Grillet baby zucchini –
Maitre D’ Hotel – smør – Nye kartofler
DKK 315,-
Laks i hvidvin og timian Sousvide
Cherrytomater – Grønne jordbær – Jordskokker – Puré af hvid asparges – Ramsløgsauce
DKK 285,-
Vegansk Moussaka
Linser – Dansk forårsgrønt – Cashewnødder – Puré af piment
DKK 245,–
Burger
Bøf af hakket okse i hjemmelavet briochebolle – Guacamole – Pico de gallo (Salsa) – Ristet Chorizo –
Manchego ost – Spejlæg – Peri Peri krydrede steak fries – Aioli
DKK 215,-
Desserter & ost
Eton Mess (traditionel engelsk dessert)
Jordbær – Brombær – Marengs – Vaniljecreme – Dehydreret bærpulver
DKK 135,-
Rabarbersuppe af rabarber fra egen have
Pistacieparfait – Fennikelchips – Tuilles
DKK 135,-
Rarbarbercrumble
Pisket Creme fraiche
DKK 125,-
Tre slags danske Arla Unika oste
Frugtkompot – Oliven – Hjemmebagt knækbrød
DKK 125,-
Stegning af kød:
Som udgangspunkt steger vi oksekødet medium som det fremgår af menu beskrivelsen, men oplys gerne tjeneren hvorledes du ønsker dit kød stegt, så efterkommer vi dit ønske. Fødevarestyrelsen anbefaler af hensyn til fødevaresikkerheden at alt kød er gennemstegt.
Gebyr ved brug af kreditkort kan fremkomme ved brug af Firmakort, tredieparts betalingsordninger eller kort
udstedt uden for EU. Information om gebyrpriser kan findes ved baren.